OnePlus lanceert OnePlus Nord CE op 10 juni

OnePlus lanceert OnePlus Nord CE op 10 juni

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus-ceo Pete Lau heeft via een bericht op het forum bekend gemaakt dat de nieuwe OnePlus Nord CE 5G eraan komt. Het bedrijf doet verder geen uitspraken over specificaties en prijzen en beschikbaarheid.

OnePlus Nord CE

Het bestaan van de OnePlus Nord CE is bij deze dus bevestigd en voor nu zal je nog zo'n twee weken geduld moeten hebben voordat we exact alles weten van de nieuwste OnePlus-telefoon. Pete Lau vertelt wel alvast het volgende over de nieuwe telefoon:

De "CE" in de OnePlus Nord CE 5G staat voor "Core Edition". Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een product dat echt gericht is op het leveren van een kwalitatieve essentiële ervaring. OnePlus heeft de originele Nord teruggebracht tot de kernelementen en een paar extra functies toegevoegd.

Quote van OnePlus over de aankondiging

Wat OnePlus precies bedoelt met kernelementen, is niet duidelijk. Wel is uit deze quote af te leiden dat de OnePlus Nord CE 5G geen opvolger wordt van de OnePlus Nord, en eerder de opvolger van de OnePlus Nord N10 5G lijkt te worden. De OnePlus Nord kreeg in 2020 een adviesprijs vanaf 399 euro en de Nord N10 5G kostte bij de lancering ervan 349 euro. Er gaan ook geruchten dat de Nord CE 5G op de MediaTek Dimensity 1200-chipset draait. Gelukkig hoeven we niet tot en met 10 juni te wachten op meer details want OnePlus gaat in de tussenliggende periode allerlei 'verrassende functies' alvast verklappen.

OnePlus lanceert OnePlus Nord CE op 10 juni

Lancering op 10 juni

OnePlus gaat de telefoon op 10 juni om 16.00 uur aankondigen en Androidworld zal jullie uiteraard op de hoogte houden. Je kan ook al kans maken op een OnePlus Nord CE 5G. Daarvoor kun je je hier inschrijven.

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk