Google en OnePlus brengen spel uit voor lancering OnePlus 6T

Google en OnePlus brengen spel uit voor lancering OnePlus 6T

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Kraak de code

OnePlus heeft het spel 'Crackables' geteaesed op zijn Twitter-pagina. Volgens de aankondigingsvideo werd het in samenwerking met Google gemaakt. Er zijn verder erg weinig details bekend, maar de bedoeling van de game is om een bepaalde code te kraken. "Crack the code to win the challenge", luidt te tekst in de video. Verder wordt ook al de website vermeld waarop je het spel zal kunnen vinden, 'crackables.oneplus.com'.

Crackables is momenteel nog niet actief, maar het zal vanaf 18 september gelanceerd worden. Natuurlijk is het bestaan van de game geen toeval, want binnenkort, verwacht wordt op 17 oktober, zal OnePlus in Londen een evenement houden waarbij het nieuwe vlaggenschip, de OnePlus 6T wordt voorgesteld.

Crackables onePlus

Prijzen?

Op dit moment valt nog af te wachten wat je precies zal kunnen verdienen door het spel te spelen. We verwachten dat je in de eerste plaats meer te weten zal komen over de OnePlus 6T, al is het maar de vraag of het ook echt om nieuwe details zal gaan, want er is al best veel geweten over het toestel. Onlangs bevestigde het Chinese bedrijf bijvoorbeeld al dat het toestel een vingerafdrukscanner zal krijgen die onder het scherm wordt gebouwd.

Een tweede verwachting van het spel is dat je ook echt beloningen zal kunnen krijgen door het uit te spelen. Mogelijk kan je door de code te kraken kans maken om een OnePlus 6T te winnen, of misschien wel de nieuwe draadloze oortjes die vermoedelijk samen met het vlaggenschip zullen worden gelanceerd. tenminste, als OnePlus deze keer wel zijn voorraad op orde heeft. Een interessante vraag blijft ook waarom OnePlus het spel samen met Google heeft gemaakt.

Voorlopig is het wachten tot 18 september op Crackables te kunnen spelen. Een maand later, op 17 oktober, krijgen we vermoedelijk de OnePlus 6T te zien.

Crackables OnePlus

Via: OnePlus' Twitter-account

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk