OnePlus 8T opnieuw te zien op zeer mooie afbeeldingen

OnePlus 8T opnieuw te zien op zeer mooie afbeeldingen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Update 12 oktober: Geruchtenverspreider Evan Blass heeft een aantal afbeeldingen (met case) gedeeld. We hebben ze aan dit artikel toegevoegd en het artikel opnieuw gepubliceerd.

OnePlus 8T

De OnePlus 8T is nu ook te zien in officiële renders van OnePlus die de smartphonemaker zelf heeft onthuld. De telefoon verschijnt in zijn cyaanblauwe Aquamarine-kleur in renders en een filmpje van OnePlus, en die beelden bevestigen in feite alles wat we al wisten over het aankomende vlaggenschip.

Als eerste zien we dat de telefoon, anders dan de OnePlus 8-reeks, komt met een vlak scherm ronder afgeronde zijkanten. Het gaat over een 6,55 inch paneel, dat maakte OnePlus al bekend, en het scherm krijgt een 120 Hz verversingssnelheid, HDR10+ en een blauwlichtfilter en een scherminkeping links. Verder zien we dat de Aquamarine-variant een glimmende, glazen afwerking heeft, en in een bericht op de OnePlus Forums zegt CEO Pete Pau dat het bedrijf vier maanden lang heeft gezocht naar de juiste afwerking. De huidige keuze weerkaatst invallend licht in alle richtingen en maakt vingerafdrukken nauwelijks zichtbaar.

Nieuwe camera-opstelling

Een volgend aspect dat opvalt is de camera-opstelling die ditmaal naar links is verschoven, en de 8T heeft een totaal van vier sensors achterop. Het gaat om een 48 MP hoofdcamera, een 16 MP groothoekcamera, een een 5 MP macrocamera en een 2 MP monochrome camera. Het is opvallend dat OnePlus afstand doet van zowel het ronde cameradesign van de OnePlus 7T als de verticale opstelling van de OnePlus 8-reeks uit het voorjaar.

Een gelekte render van de grijze Lunar Silver-kleur

Naast de Aquamarine-kleur die OnePlus zelf toont, weten we alvast dat de telefoon nog in een tweede variant op de markt komt. De geruchtenverspreider Ishan Agarwal lekt op Twitter alvast beelden van een grijze 8T in de kleur Lunar Silver. Het zou gaan om een matte afwerking. Wil je alles weten over de verwachte specificaties van de telefoon? Lees dan dit overzicht. De lancering van de 8T vindt volgende week plaats op 14 oktober.

Afbeelding via Evan Blass

Afbeelding via Evan Blass

Afbeelding via Evan Blass

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk