OnePlus 8 (Pro) ontvangt beveiligingsupdate november en bugfixes

OnePlus 8 (Pro) ontvangt beveiligingsupdate november en bugfixes

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus rolt momenteel een update uit voor de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro. De telefoons krijgen via deze update onder andere de beveiligingsupdate november.

OnePlus 8 (Pro) update

De OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro werden afgelopen weekend al getrakteerd op de stabiele versie van Android 11 en nu staat de volgende update alweer voor de deur. OnePlus heeft op zijn forum een lijst met verbeteringen geplaatst.

Gerelateerde artikelen

De telefoons kunnen naast de beveiligingsupdate november rekenen op een aantal bugfixes en verbeteringen. Zo is het split-screen voor apps verbeterd, en de batterijduur geoptimaliseerd. Problemen met het aanzetten van NFC en het niet kunnen downloaden van een app uit de Play Store zijn ook opgelost.

OnePlus 8 (Pro) ontvangt beveiligingsupdate november en bugfixes

Update installeren

OnePlus heeft zoals altijd de update eerst bij een beperkt aantal gebruikers aangeboden. Nadat deze gebruikers binnen deze groep de update hadden ontvangen, zal het ‘uitrolpercentage’ geleidelijk toenemen. Dan wordt de kans dat je de OTA-update (over-the-air) ook op jouw OnePlus 8 te zien krijgt. Je kan alvast kijken of de update voor je klaar staat via de volgende stappen:

  1. Ga naar het instellingen-menu
  2. Klik onderaan op ‘systeem’
  3. Klik op ‘systeemupdates’
  4. Wacht tot het controleproces is uitgevoerd. Er zal direct aangegeven worden of er een update beschikbaar is.

Staat de update nog niet voor je klaar? Dan kan je op eigen risico de Oxygen Updater installeren en de stappen uit die app volgen om de update alsnog te installeren. Loop je tegen problemen aan in deze nieuwe versie? Dan kan je dat in de OnePlus Community-app of de Feedback-tool doorgeven aan OnePlus.

Heb jij de update al op je OnePlus 8 (Pro) ontvangen? Laat het weten in de reacties onderaan het artikel.

OnePlus Community

OnePlus Community

OnePlus Community is dé app voor de OnePlus-liefhebbers die graag op de hoogte is van allerlei nieuws omtrent dit Chinese merk. Je kunt er van allerlei info vinden ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk