OnePlus 7T Pro-prototype gelekt, wat kunnen we verwachten?

OnePlus 7T Pro-prototype gelekt, wat kunnen we verwachten?

OnePlus 7T Pro

Dit jaar zouden we op enkele maanden van Kerstmis niet op één OnePlus-toestel getrakteerd worden, maar wel op twee. Volgens SlashLeaks komt er een T-versie van de OnePlus 7 en de Pro-variant. Er is nu ook een eerste prototype gelekt door een zekere 'Max J'. Op de foto's zien we opnieuw het randloze scherm dat we kennen van de OnePlus 7 Pro, maar delen van de telefoon worden duidelijk afgedekt door een stevige case, dus fysieke verschillen tussen beide modellen kunnen ons ontgaan.

We verwachten dat een upgraden van de OnePlus 7 Pro zal worden uitgerust met de verbeterde Snapdragon 855 Plus van Qualcomm. Eerder koos OnePlus ook voor een vergelijkbare upgrade van de Snapdragon 820 naar de Snapdragon 821 met de OnePlus 3T. De voorbije twee jaar was zo'n upgrade niet mogelijk, omdat Qualcomm in het najaar geen nieuwe chipset onthulde. De Snapdragon 855 Plus is gefocust op gaming en dat zal hem in de ogen van OnePlus zeker een interessante toevoeging maken op hun nieuwe high-end toestel.

Lek van de aankomende telefoon

Strijd tussen krachtpatsers

Andere verbeteringen waarmee OnePlus het T-model in de verf kan zetten, is een krachtigere camera. OnePlus zal vermoedelijk weer voor een opstelling met drie lenzen kiezen. Een andere logische upgrade kan een model met 512 GB opslag, samen met 12 GB aan werkgeheugen zijn. In het najaar zullen Huawei en Samsung elk met eigen krachtpatsers komen, dus dat lijkt de ideale moment voor OnePlus om een groter offensief te presenteren.

De T-versies zullen vermoedelijk met Android Q en de laatste versie van OxygenOS uit de doos komen. Onlangs kregen we een inzicht in wat we mogen verwachten van die verbeterde softwareschil van het Chinese merk, ontdek het hier. Welke verbeteringen wil jij graag zien bij de volgende OnePlus-modellen? Vertel het ons in de reacties onderaan dit artikel.

OnePlus 7T Pro
4085 mAh
6.67 inch - 3120 bij 1440 px
256 GB
Qualco Snapdragon 855+

Meer info

OnePlus 7T Pro
4085 mAh
6.67 inch - 3120 bij 1440 px
256 GB
Qualco Snapdragon 855+

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties