OnePlus 7 krijgt volgens geruchten een uitschuif-mechanisme

OnePlus 7 krijgt volgens geruchten een uitschuif-mechanisme

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

OnePlus 7 foto's

Dat OnePlus komend (voor)jaar met twee nieuwe toptoestellen gaat komen is duidelijk. De ene zal de opvolger van de OnePlus 6T gaan worden en de ander het eerste toestel van OnePlus met de netwerktechnologie 5G. Nu hebben we al eerder een opgedoken foto van de OnePlus 7 gezien waarbij de achterkant met 3 camera's in beeld was. Deze foto was gemaakt tijdens een meeting met de CEO van OnePlus en dus redelijk geloofwaardig. Nu is er een nieuwe foto opgedoken met twee toestellen. Deze zijn in een dikke hoes gezet om zo min mogelijk van de smartphone prijs te geven. De linker is de OnePlus 7 en de rechter is de OnePlus 6T.

OnePlus 7 gerucht foto gelekt

OnePlus test diverse prototypes en waarschijnlijk is één van deze prototypes op bovenstaande foto te zien. De bron komt uit China en de foto is gedeeld op Weibo, de Chinese tegenhanger van Twitter. Deze bron is niet te verifiëren, maar toch heeft SlashLeaks hem gedeeld. Het is daarom beter de foto met een (flink) korreltje zout te nemen.

Er wordt enkel genoemd dat er een schuifmechanisme aanwezig zal zijn. Deze zal worden ingezet om de front-facing camera naar boven te laten schuiven. Een concept op basis van deze gelekte foto is ook al meteen gemaakt door Ben Geskin. Hierop is te zien dat de notch compleet is weggewerkt.

OnePlus 7 slider concept afbeelding

Hiermee lijkt de telefoon erg op de OPPO Find X die een soortgelijk schuifmechanisme heeft. Dat zou kunnen aangezien OPPO en OnePlus tot hetzelfde moederbedrijf horen. Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat dit de definitieve OnePlus 7 gaat worden. Hiervoor kunnen we beter kijken naar een gelekte afbeelding van de OPPO R19 die dit voorjaar zal worden aangekondigd. Wellicht hebben we hier te maken met de 5G-variant, wie zal het zeggen?

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk