Zo gaat de OnePlus 7 er waarschijnlijk uitzien

Zo gaat de OnePlus 7 er waarschijnlijk uitzien

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus 7

Na het nieuwe vlaggenschip, de 6T, lanceerde OnePlus nog een paarse variant en natuurlijk de McLaren Edition met 10 GB RAM en de verbeterde snellaadtechnologie. Toch is het volgend jaar alweer tijd voor een volgend vlaggenschip, en dat zou weleens een ambitieus toestel kunnen zijn.

De T-variant van OnePlus is telkens hoofdzakelijk een verbetering op het vlaggenschip uit het voorjaar. In het voorjaar komt OnePlus telkens met de grootste vernieuwingen, en voor dit jaar mogen we onder andere 5G verwachten. De Chinese fabrikant heeft al verklaart dat het als eerste fabrikant in Nederland een 5G-toestel op de markt wil brengen.

OnePlus 7

Conceptafbeelding van de OnePlus 7

Design

Al mogen we ook verwachten dat OnePlus op het vlak van design met iets nieuws zal komen. We zien telefoons als de Huawei Nova 4 of de Samsung Galaxy A8s de klassieke notch dumpen en vervangen voor een subtiele camera-inkeping voor de selfiecamera. Een designer heeft nu zijn verwachtingen voor de nieuwe OnePlus 7 in een onderstaande video met 3D-afbeeldingen gegoten. In de video zien we dat ook OnePlus de notch achter zich laat. Vorig jaar was de OnePlus 6 de eerste telefoon van het merk die met een notch kwam, maar bij de OnePlus 6T kromp hij al tot een waterdruppelnotch.

Camera-inkeping

Verder is het OnePlus-design erg herkenbaar in de video. We zien aan de achterkant dat er dit keer wel gekozen wordt voor een derde camera, wat ons erg plausibel lijkt. Huawei maakte met de Nova 4 er een zaak van dat het toestel komt met de kleinst mogelijke selfiecamera, waardoor de camera-inkeping in het scherm ook klein is en je zo weinig mogelijk schermruimte misloopt. Als we de beelden van de man mogen geloven zal ook de OnePlus 7 een erg kleine camera-inkeping krijgen, maar dan in het midden van het scherm. Dat laatste lijkt ons onwaarschijnlijk, omdat alle cameragaatjes die we al gezien hebben in de hoek van het scherm werden geplaatst.

Wat denk jij van dit conceptdesign van de OnePlus 7? Denk jij dat de verwachtingen geloofwaardig zijn? Wat hoop jij volgend jaar van OnePlus te mogen zien? Laat het ons weten in de reacties.

OnePlus 7

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk