OnePlus 7- en 7T-serie ontvangt nu Android 12 bèta: dit is nieuw

OnePlus 7- en 7T-serie ontvangt nu Android 12 bèta: dit is nieuw

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus rolt Android 12 uit voor zijn drie jaar oude OnePlus 7- en 7T-serie. Eigenaars van de OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro kunnen de bèta testen. OxygenOS 12 heeft onder meer een verbeterd design en een Work Life Balance-functie.

Android 12 voor OnePlus 7- en 7T-serie

De OnePlus 7- en 7T-serie hebben inmiddels van drie jaar bereikt en dat maakt dat ze dit jaar recht hebben op hun laatste grote versie-update. OnePlus-test al volop Android 13 om zijn OxygenOS 13-update voor te bereiden, maar in de tussentijd komt er ook een testversie van Android 12 voor zijn oude vlaggenschepen.

OnePlus onthulde de Android 12-bèta voor de OnePlus 7 en 7 Pro op zijn forum en niet veel later volgde een tweede forumbericht over de OnePlus 7T en de OnePlus 7T Pro. Geïnteresseerde gebruikers van deze telefoons kunnen de verbeteringen in Android 12 testen, waarna de stabiele versie naar alle eigenaars van de OnePlus 7- en 7T-serie wordt uitgerold.

Nieuw in OxygenOS 12

Over de nieuwigheden in de OxygenOS 12-update is als al bekend sinds de update als eerste arriveerde voor OnePlus 9-serie. OnePlus heeft het design van zijn softwareschil verbeterd zodat belangrijkere zaken meer opvallen. Daarnaast gaat de schil zuiniger om met de accu en OnePlus kondigde een verbeterde Canvas-functie aan voor zijn always-on-scherm. Nieuw is ook de Work Life Balance-functie die je andere apps toont afhankelijk of je werkt of vrije tijd hebt. Je kan de volledige changelog ook lezen in de forumberichten van OnePlus waar je ook de ROMS van de Android 12-bèta kan terugvinden.

Gerelateerde artikelen

Met de OnePlus 7- en OnePlus 7T-serie heeft OnePlus voor de laatste keer vier vlaggenschepen in een jaar tijd gelanceerd. Sindsdien kwam de OnePlus 8T in zijn eentje en de T-serie werd in 2021 geschrapt, hoewel ook het wereldwijde chiptekort een verklaring kan zijn voor die beslissing. Recent is er informatie gelekt over de komst van een OnePlus 10T.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over OnePlus? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk