OnePlus deelt eerste officiële teaser voor de OnePlus 6

OnePlus deelt eerste officiële teaser voor de OnePlus 6

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

OnePlus 6

OnePlus heeft een eerste teaser gedeeld voor zijn volgende nieuwe toestel. Op de officiële pagina staat nu een tweet met daarin een hele korte video. In de video zien we een korte animatie met de tekst 'The Speed you need, afsluitend met het getal '6'.

Net als heel veel andere vlaggenschepen die onlangs uitgekomen zijn zal de OnePlus 6 ook een scherm met een notch aan de bovenzijde hebben. De snelheid zal het toestel moeten krijgen van de nieuwe Qualcomm Snapdragon 845-chipset met waarschijnlijk 6 of 8GB aan werkgeheugen. De accu zou 3300 mAh groot zijn wat wederom een slank toestel zou betekenen. Wat betreft de software zal er Android 8.1 Oreo op het toestel draaien met natuurlijk de eigen OxygenOS daarover heen.

Een kleine teleurstelling voor velen is het gerucht dat de OnePlus 6 duurder zal zijn als zij voorganger. Wanneer je het daar niet mee eens bent kun je daarover alvast in discussie gaan op het OnePlus 6-forum. Naast de teaser heeft het bedrijf ook al laten weten de dat de OnePlus 5T in Noord-Amerika uitverkocht is. Het toestel is nog wel te koop in Europa.

Beschikbaarheid

Behalve het bovenstaande is er nog geen andere informatie vrijgegeven. Wanneer het toestel gelanceerd zal worden kunnen we je nog niet vertellen. De OnePlus 5 werd in het begin van juni 2017 gelanceerd. Gezien we nu al een teaser zien zullen we waarschijnlijk niet zo lang hoeven wachten. Een vroegere lancering zal de timing tot het volgende toestel ook wat makkelijker maken.

Bron: AndroidCentral

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk