Eerste open bèta met Android Pie voor OnePlus 6 beschikbaar

Eerste open bèta met Android Pie voor OnePlus 6 beschikbaar

Open bèta met Android Pie

OnePlus 6-gebruikers die wel van een gokje wagen houden kunnen nu aan de slag met Android Pie. Er is namelijk een nieuwe open bèta aangekondigd die is gebaseerd op deze nieuwe Androidversie. Het gaat om Oxygen OS Open Beta 1, de eerste open bèta met Android Pie voor de OnePlus 6.

In deze versie kun je de nieuwe navigatie binnen Android Pie testen. Google wil met de nieuwe navigatiebalk in Pie het navigeren vereenvoudigen door het gebruik van gestures (veegbewegingen). De drie bestaande navigatieknoppen terug, home en multitask, maken plaats voor één pilvormige knop in het midden en een terugknop. De terugknop verschijnt alleen als dat nodig is, dus als er een app is geopend. Daarnaast is de weergave van multitasking vernieuwd, apps staan nu horizontaal naast elkaar in plaats van verticaal.

Verder zal je de nieuwe gebruikersinterface van Pie in deze open bèta tegenkomen evenals een aantal nieuwe functies en verbeteringen. OnePlus heeft zelf ook nog een aantal nieuwe zaken toegevoegd. Zo is er nu ondersteuning voor het aanpassen van accent-kleuren. Daarnaast is er een nieuwe niet-storen-modus en een nieuwe gaming-modus (versie 3.0).

Screenshot van eerste open bèta met Android Pie voor OnePlus 6

Open bèta met Android Pie downloaden

Het OnePlus open bèta-programma is software waarin van alles getest wordt. Het systeem zal mogelijk minder stabiel zijn dan bij de reguliere versies van OxygenOS. Daarnaast is het mogelijk dat enkele apps niet werken zoals mobiel bankieren-apps.

De nieuwste bèta-update wordt vanaf nu uitgerold en zul je automatisch ontvangen als je deelneemt aan een open bèta-programma van OnePlus. Je kan de complete changelog op het forum van OnePlus lezen. Hier staan ook meteen de instructies om deze eerste open bèta te installeren op de OnePlus 6. Wie gaat ermee aan de slag?

Eerste open bèta met Android Pie voor OnePlus 6

OnePlus 6
3300 mAh
6.28 inch - 2280x1080 px
256 GB
Snapdragon 845

Meer info

OnePlus 6
3300 mAh
6.28 inch - 2280x1080 px
256 GB
Snapdragon 845

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties