Vage afbeelding toont OnePlus 6 met 8GB RAM

Vage afbeelding toont OnePlus 6 met 8GB RAM

Sven Rietkerk

door Sven Rietkerk

Laatst geüpdatet

OnePlus 6

Zoals gezegd is het bewijs voor deze variant nogal dun: een enkele afbeelding van een Aziatische website waar de telefoon op staat vermeld. Check de afbeelding hieronder en beslis zelf wat je ervan vindt. Mocht de afbeelding wel op waarheid berusten, dan mogen we binnenkort een behoorlijk toestel verwachten. De afbeelding suggereert dat de OnePlus 6 moet gaan concurreren met de Galaxy S9 en de Huawei P20. Een aantal specificaties komen overeen met eerdere geruchten, maar vooral de prijs valt op.

Mogelijke specs

Wat moet er in de OnePlus 6 zitten? Volgens de afbeelding zit er een Snapdragon 845-processor in de telefoon. Deze wordt ondersteund door 8GB RAM en 256GB intern geheugen. Dit is hardware die inderdaad thuishoren in een high-end telefoon. De telefoon beschikt over minimaal twee camera’s. Eentje met 16 megapixel en een tweede met 20 megapixel. Het scherm van de OnePlus 6 is 6,2-inch. Het opladen van de OnePlus 6 zou mogelijk moeten zijn met Dash Charge. Dat is dezelfde techniek die ook wordt gebruikt in de OnePlus 5T. Vooral de prijs die op de afbeelding staat is opvallend. Waar de S9+ voor 1200 dollar over de toonbank gaat, moet de OnePlus 6 voor 750 dollar beschikbaar zijn. Dat is ongeveer 680 euro. Relatief is dit dus goedkoop voor zo’n high-end toestel.

Op dit moment is de OnePlus 5T beschikbaar in twee varianten. Een met 6GB RAM en 64GB intern geheugen en een tweede met 8GB RAM en 128GB intern geheugen. In dat opzicht zou een volgende stap met 8GB RAM en 256GB intern geheugen geen gekke stap zijn.

We willen nogmaals benadrukken dat het hier gaat om een eerste onduidelijke lek. Deze gegevens zijn dus niet bevestigd en zelfs een releasedatum van juni is nog niet bekend. Het is dus wachten tot OnePlus zelf komt met gegevens. Qua uiterlijk zou de OnePlus heel goed kunnen gaan lijken op de Oppo R15 die je ziet in dit artikel.

Bron: Androidheadlines

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk