OnePlus 5(T) en (6)T ontvangen nieuwe open bèta met Digital Wellbeing en Fnatic Mode

OnePlus 5(T) en (6)T ontvangen nieuwe open bèta met Digital Wellbeing en Fnatic Mode

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus Open Beta

OnePlus heeft een open bèta-systeem voor het testen van updates op zijn smartphones. Zodra er nieuwe softwarefuncties en -verbeteringen door het OnePlus-team zijn ontwikkeld, kunnen deze via open bèta-software getest worden.

Momenteel worden er nieuwe bètasoftware uitgerold naar de OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6 en OnePlus 6T. De OnePlus 5 en OnePlus 5T ontvangen Open Beta 34 en Open Beta 32 en de OnePlus 6 en OnePlus 6T kunnen rekenen op Open Beta 20 en Open Beta 12.

Digital Wellbeing

In deze bètasoftware zit de beveiligingsupdate van juni en een aantal, voor deze telefoons, nieuwe functies. Als eerste is er Digital Wellbeing. Deze functie uit Android 9.0 Pie moet de problemen met overmatig smartphonegebruik inzichtelijk maken via drie onderdelen: Dashboard, App Timer en Wind Down. De OnePlus 5 en OnePlus 5T, die al een tijdje op Android Pie draaien, zullen Digital Wellbeing voor het eerst ook in de instellingen kunnen terugvinden. Voor de OnePlus 6 en OnePlus 6T geldt hetzelfde.

OxygenOS Open Beta 20 OnePlus 6 / Open Beta 12 OnePlus 6T

OxygenOS Open Beta 20 OnePlus 6 / Open Beta 12 OnePlus 6T

Fnatic Mode

In mei gaf OnePlus aan dat veel softwarematige features van de OnePlus 7-serie ook naar de oudere OnePlus 6(T) en OnePlus 5(T) zouden komen. OnePlus is van plan om zeven van deze features over te zetten en de eerder genoemde Open Beta's bevatten de eerste functie, Fnatic Mode.

De Fnatic Mode zorgt samen met de Spelmodus ervoor dat het gamen nog aantrekkelijker wordt. Je kan bijvoorbeeld de meldingen zo instellen dat je ongestoord kunt gamen. Daarnaast kunnen de chipset en grafische processor worden geoptimaliseerd voor de game die je speelt.

De overige zes functies van de OnePlus7 en OnePlus 7 Pro zitten nog niet in deze update. Ben je benieuwd welke functies je nog kan verwachten? Lees dan dit artikel.

OnePlus 7 Pro Fnatic-modus

Fnatic Mode op de OnePlus 7 Pro

Downloaden

Als je al eerder een open bèta hebt geïnstalleerd op je OnePlus 5, 5T, 6 of 6T? Dan ontvang je de nieuwe versie als een OTA-update. Wil je overschakelen van je stabiele versie naar een open bèta? Downloaden van deze bètasoftware kan hier. Ben je geen persoon om nieuwe software te testen? Dan zul je nog even geduld moeten opbrengen. De stabiele versie van deze software zal op een later moment uitrollen.

Digitaal welzijn

Digitaal welzijn

Digitaal welzijn is onderdeel van Android 9.0 Pie en moet de problemen met overmatig smartphonegebruik naar voren brengen. Google wil er met deze tool ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk