OnePlus 3 krijgt update: eindelijk full HD video opnemen met 60fps

OnePlus 3 krijgt update: eindelijk full HD video opnemen met 60fps

OnePlus 3 OxygenOS 3.2.8

De nieuwste versie van de OxygenOS gebaseerd op Android Marshmallow wordt vanaf nu uitgerold door OnePlus. Hierin zien we een aantal verbeteringen, waarbij de meest in het oog springende de toevoeging van video's opnemen in 60fps. Dit was wel al mogelijk, maar niet in full HD-kwaliteit. Veel gebruikers vonden het dan ook vreemd dat dit nog niet aanwezig was en dat maakt het bedrijf goed met deze update voor de OnePlus 3.

Doordat 60fps ondersteund wordt, zullen de video's van betere kwaliteit zijn en de overgangen vloeiender ervaren worden. Maar er is nog meer nieuw in de update van de OnePlus 3. Zo zien we onder andere optimalisaties die specifiek voor Snapchat zijn toegevoegd aan het systeem. Tot op heden waren er problemen met haperend scrollen en videobellen verliep niet altijd even soepel. Met OxygenOS 3.2.8 voor de OnePlus 3 wordt dit allemaal opgelost, zo lezen we in de changelog.

Zoals bij elke update worden ook weer de nodige bugs aangepakt en heeft OnePlus 'algemene systeemverbeteringen' doorgevoerd. Verder wordt dit niet gespecificeerd. Voor de Indiase gebruikers is er ook een mogelijkheid toegevoegd om een soort van emergency-button te gebruiken op de OnePlus 3. Deze wordt geactiveerd door drie keer op de homebutton te klikken.

Beschikbaarheid

De nieuwste update voor de OnePlus 3 wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold, waarbij het dus nog even kan duren voordat jij hem daadwerkelijk binnenkrijgt. Deze gefaseerde uitrol wil zeggen dat de update eerst bij een kleinere groep getest wordt, om vervolgens breder beschikbaar gesteld te worden als er geen noemenswaardige bugs gevonden worden bij deze gebruikers. Voor nu is het dus nog even geduld, maar na de update kun je in ieder geval weer betere video's maken met de OnePlus 3.

Via: OnePlus 3-forum

OnePlus 3
3000 mAh
5.5 inch - 1920x1080 px
32/64 GB
Qualco Snapdragon 820

Meer info

OnePlus 3
3000 mAh
5.5 inch - 1920x1080 px
32/64 GB
Qualco Snapdragon 820

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties