Nieuwe update van OnePlus 7 (Pro) fikst verlaat oproepscherm

Nieuwe update van OnePlus 7 (Pro) fikst verlaat oproepscherm

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Er is een nieuwe update uit voor OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro die zorgt dat de bug waarbij je erg lang moest wachten op het oproepscherm verleden tijd is. Als je Oxygen OS 11.0.4.1 downloadt, krijg je er bovendien andere security patches bij en verbeteringen aan de stabiliteit van het toestel.

Oproepprobleem

De OnePlus-smartphones dateren alweer uit mei 2019, maar worden nog voorzien van updates. Het grootste voordeel uit deze update is dat het een probleem oplost met het oproepscherm. Als je werd gebeld, dan hoorde je telefoon wel al overgaan, maar voordat de oproep ook daadwerkelijk in je scherm verscheen, dat duurde even. Een vervelend probleem, zeker als je niet van iedereen de oproep wil beantwoorden.

Nu is dat opgelost. De update wordt nu uitgerold naar alle OnePlus 7’s en OnePlus 7 Pro’s. Als je wil weten of jij al aan de beurt bent, dan ga je naar Instellingen > Systeem > Systeemupdates. De vorige update dateert van 30 augustus en bood onder andere de Bitmoji always-on-display-mogelijkheid en de mogelijkheid om screenshots te maken van je always-on-display.

Gerelateerde artikelen

OnePlus 7 Pro

We vonden OnePlus 7 Pro destijds een goed toestel. In onze review schreven we: “De high-end specificaties komen alleen niet helemaal tot zijn recht op het gebied van accuduur en camerakwaliteit en dat zijn nu net de punten waarop de concurrentie beter scoort. Al met al is de OnePlus 7 Pro wel één van de beste telefoons van dit jaar met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, al is die verhouding niet zo aantrekkelijk meer als voorgaande jaren. Als de accu en camera meer punten hadden gescoord, dan was de OnePlus 7 Pro zeker een flagship killer geweest.“

Inmiddels is OnePlus zelf al bij de OnePlus 9 (Pro) en sijpelen er af en toe geruchten binnen over opvolgers OnePlus 10 (Pro).

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de OnePlus 10? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter.

Nieuwe update van OnePlus 7 (Pro) fikst verlaat oproepscherm

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk