‘Motorola-smartphone met pop-up selfiecamera verschijnt online’

‘Motorola-smartphone met pop-up selfiecamera verschijnt online’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Motorola is niet de smartphonefabrikant die als eerste de nieuwste innovaties opvolgt. Het voorbije jaar, kwam het voor het eerst met inkepingen op zijn telefoons. Toch lijkt het op de korte termijn te komen met een pop-up selfiecamera, zo is te zien in uitgelekte foto’s.

Motorola One?

In de Latijns-Amerikaanse community van Motorola, zijn de afbeeldingen verschenen van een aanstaande Motorola-telefoon, zo gaat het gerucht. Het gaat mogelijk nog om een prototype: die verschijnen wel eens vaker op het internet. Prototypes van Motorola zijn te herkennen aan de tekst die zich aan de voorkant van het toestel bevindt – ditmaal in de rand onderaan het toestel. Aan de voorkant van het toestel, vinden we verder enkel nog het scherm, van een nog onbekend formaat. Er zijn wel flinke schermranden aanwezig aan de onderkant; een inkeping zien we niet meer terug.

Motorola One pop-up

Mocht de Facebook-post niet juist inladen, klik dan op deze link

Is er dan geen selfiecamera? Geen zorgen, daar heeft Motorola op een andere manier voor kunnen zorgen. Er is namelijk een pop-up selfiecamera aanwezig, zoals we steeds vaker zien bij de high-end, en nu dus ook midrange, smartphones. Achterop de Motorola-telefoon vinden we twee camera’s, al is het nog onbekend welke functies de camera’s meekrijgen. Opvallend is verder het opgelichte rondje achterop. Vermoedelijk zit de vingerafdrukscanner juist op die plek. Of de verlichting ook uit te schakelen is, blijft nog onduidelijk. Ten slotte zien we onderin nog het ‘Motorola One’-beeldmerk.

[readmore articles="202562,202555"]

Eerste geruchten

Het gaat hier om de eerste geruchten over een aanstaand Motorola One-apparaat. Uiteraard mag je de geruchten met een korrel zout nemen. We weten immers niks over de telefoon, anders dan dat er een pop-up selfiecamera aanwezig zal zijn. Achterop lijkt een ‘Motorola One’ beeldmerk leesbaar te zijn. Of het ook daadwerkelijk om een Motorola One-apparaat gaat, zal op een later moment nog moeten blijken. Het is in elk geval goed om te zien dat Motorola nieuwe dingen uittest. Zou jij voor een Motorola One-apparaat met een pop-up selfiecamera kiezen? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk