Motorola One Macro met macrolens in volle glorie te zien op foto

Motorola One Macro met macrolens in volle glorie te zien op foto

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Motorola One Macro

De Motorola One Macro is ontdekt door GSMArena die de nieuwe telefoon ontdekt heeft op een website van een retailer in Saudi Arabië. Inmiddels is daar de vermelding offline gehaald maar de screenshots waren al gemaakt.

Het bestaan van de Motorola One Macro lijkt steeds aannemelijker te worden aangezien we de telefoon eerder ook al tegenkwamen als de G8 Play en bij een keuringsinstantie.

Qua uiterlijk verschilt deze Motorola One Marco niet veel van de Motorola One Vision (299 euro), One Action (259 euro) en Moto One Zoom (429 euro). We zien dezelfde waterdruppelnotch, het langwerpige 21:9 scherm met een redelijk dikke schermrand onderaan en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Ook de prijs van ongeveer 220 euro komt in de buurt van de Vision en de Action.

Afbeelding van de vermoedelijke Motorola One Macro

Macro-camera

Wel is er een verschil in de camera-set-up. De Motorola One Vision heeft twee camera's aan de achterzijde, een 48 MP-sensor en een 5 MP-dieptesensor. De Motorola One Vision beschikt ook over een 48 MP-sensor en een 5 MP-dieptesensor. De One Macro krijgt vermoedelijk een 13 MP hoofdcamera aangevuld met een 2 MP-dieptecamera en een 2 MP macro-lens. De macro-lens gericht op het maken van macro-foto's waarbij je kleine objecten groot in beeld kunt brengen. Dit is ook mogelijk op de Huawei P30 Pro.

Daarnaast verwachten we op dit toestel, net als de Zoom, geen Android One maar Android 9.0 Pie te gaan zien. Hierdoor zal de telefoon mogelijk minder lang van updates worden voorzien. De telefoons zou ook voorzien zijn van een MediaTek Helio P60-chipset met 2 GB RAM en maximaal 64 GB-opslag. Aan de voorkant is er een HD+-scherm aanwezig.

Afbeelding van de vermoedelijke Motorola One Macro

Via Evan Blass

Lancering

Volgens geruchten zal de Motorola One Macro volgende week in India worden gelanceerd. We verwachten deze vierde telg in de Motorola One-serie van 2019 ook in Nederland te gaan zien.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk