Motorola Moto G Power (2022) officieel: sneller, 90 Hz scherm

Motorola Moto G Power (2022) officieel: sneller, 90 Hz scherm

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola heeft de Moto G Power (2022) voorgesteld. Het is de laatste telg uit de bekende G Power-reeks. Het toestel komt met een aantal belangrijke verbeteringen die te maken hebben met het scherm, de prestaties en de camera.

Motorola Moto G Power (2022)

De Moto G Power (2022) is een nieuwe budgetsmartphone van Motorola die over de gehele lijn verbeteringen kreeg vergeleken met de Moto G Power (2021). Die telefoon kwam vorig jaar niet in Nederland en België op de markt en het is nog niet duidelijk of de versie van 2022 hetzelfde lot te wachten staat.

Hij is aangekondigd met een 6,5 inch scherm, een iets kleiner LCD-paneel, maar wel een met een hogere 90 Hz verversingssnelheid. Het heeft dezelfde resolutie van 1600 x 720 pixels en een scherminkeping in het midden. De behuizing is gemaakt van plastic bij de Moto G Power (2022), maar hij is uitgerust met een 3,5 mm audiojack, een microSD-slot en een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

Snellere prestaties, geen 5G

Onder de motorkap zit een nieuwe chipset: de MediaTek Helio G37. Hij krijgt ook een ruimere portie aan werkgeheugen en opslag, 4 GB / 64 GB en 4 GB / 128 GB. De telefoon zal niet werken met 5G-internet. De telefoon heeft verder een 5.000 mAh accu die kan opladen met een 10W oplader. De Moto G Power (2022) komt nog met Android 11 uit de doos.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Motorola Moto G Power (2022) officieel: sneller, 90 Hz scherm

Motorola heeft de hoofdcamera van deze budgettelefoon vervangen: het is een 50 MP sensor geworden. De 2 MP dieptecamera en 2 MP macrocamera zijn nog steeds van de partij. Daarnaast is er ook nog een 8 MP selfiecamera.

Gerelateerde artikelen

Beschikbaarheid

De Moto G Power 2022 is vanaf begin 2022 in de VS en Canada te koop. Of hij ook de oceaan oversteekt richting Nederland is nog niet bekend. Hij verschijnt enkel in een zwarte tint voor omgerekend 212 euro (BTW bijgerekend).

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Motorola? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk