'Motorola Frontier met 200 MP camera op foto gelekt'

'Motorola Frontier met 200 MP camera op foto gelekt'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er is een eerste foto gelekt van een aankomend toptoestel van Motorola. De Motorola Frontier is de eerste Android-telefoon met een 200 MP camera. Het gaat om een hoogwaardige camerasensor van Samsung. Motorola zal zijn Frontier-telefoon naar verwachting in juli aankondigen.

Motorola Frontier-foto

Motorola werkt aan een nieuw toptoestel na de Edge 30 Pro die onze tester Mathieu deze maand onder de loep heeft genomen. De Motorola Frontier staat los van de Edge-toptoestellen van het merk en hij valt op door zijn opmerkelijke cameraopstelling. Het zou de eerste Android-telefoon zijn die een 200 MP camerasensor gebruikt.

Op Chinese sociale media is nu een eerste foto gelekt van de Motorola Frontier. Wat opvalt is de enorme hoofdcamera met twee kleinere sensors eronder. Het valt op dat het camera-eiland in verhouding een stuk groter is dan wat eerder in renders te zien was. De camera komt ook duidelijk uit de behuizing. Jammer genoeg krijgen we geen beeld van de voorzijde van de telefoon.

Gelekte specificaties

De Motorola Frontier gebruikt een 200 MP Isocell HPO1-sensor van Samsung. Verder is ook al bekend dat het toestel een 6,67 inch OLED-scherm krijgt dat duidelijk gebogen randen krijgt. Het paneel heeft een hoge verversingssnelheid van 144 Hz en over de selfiecamera is bekend dat het een 60 MP exemplaar is.

De gelekte foto van de Motorola Frontier

De gelekte foto van de Motorola Frontier

De motor van het flagship is de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-chipset en de telefoon komt met verschillende opslagvarianten. Het krachtigste model heeft 12 GB RAM en 256 GB opslag. Motorola zal zijn Frontier uitrusten met een 4.500 mAh accu die je kan opladen met een 125W snellader.

De eerste geruchten over de Motorola Frontier verschenen alvast in januari, maar op dat moment kregen we nog geen beelden te zien van het toestel. Wat denk jij van de Frontier? Klinkt het veelbelovend of ben je toch vooral benieuwd naar het prijskaartje? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Motorola? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk