Gelekte uitnodiging OnePlus 6T: 'lancering op 17 oktober'

Gelekte uitnodiging OnePlus 6T: 'lancering op 17 oktober'

17 oktober?

De OnePlus 6T-lancering is heel dichtbij, tenminste als we een uitnodiging mogen geloven die alvast gelekt is op de Chinese sociale mediasite Weibo. Op 17 oktober zou de OnePlus 6T in India onthuld worden. India zou een logische keuze zijn voor OnePlus, omdat het land een belangrijke doelgroep vormt. Ook de datum zelf, 17 oktober, is waarschijnlijk niet toevallig gekozen. De nieuwe Huawei Mate 20 en de Mate 20 Pro gaan namelijk een dag voordien, op 16 oktober in Londen, uit de doeken.

Op de uitnodiging zien we ook de afbeelding van een telefoon en in het scherm staat de tekst: 'Unlock The Speed'. Dat zou een logische verwijzing kunnen zijn naar de vingerafdrukscanner van het toestel dat zich onder het scherm zou bevinden. OnePlus heeft al aangekondigd dat het de hoofdtelefooningang in zijn telefoon heeft geschrapt, en het zou logisch zijn als OnePlus van die vrijgemaakte ruimte gebruikmaakt voor een vingerafdrukscanner die onder het scherm zit gebouwd.

OnePlus 6T-uitnodiging leak

Uit eerdere lekken kwamen we al te weten dat de 6T een 6,5 inch Full HD-AMOLED-scherm met een 19:5:9-verhouding en een kleine 'waterdruppelnotch'. Verder verwachten we de Snapdragon 845 als SoC samen met minstens 6GB RAM en 64 GB aan opslagruimte. Aan de achterkant van de telefoon zou een dual-camera set-up komen, maar daar is verder vrij weinig over bekend. Er wordt ook gefluisterd dat de nieuwe OnePlus de eerste zou zijn die met waterdichtheid zou komen.

Beschikbaarheid

De OnePlus 6T zal te koop zijn via de webshop van OnePlus, en verwacht wordt dat de 6T opnieuw net iets duurder zal zijn dan zijn voorganger, want hij zou 550 euro gaan kosten volgens geruchten. Interessant is dat OnePlus voor het eerst ook in de Verenigde Staten te koop zal zijn via een telecomprovider, want het Chinese bedrijf zou een deal met T-Mobile hebben afgesloten. Voor alle officiële informatie wordt het afwachten tot de echte uitnodiging van OnePlus verspreid wordt.

Een gelekte afbeelding van de OnePlus 6T

Via: Gsmarena

OnePlus 6T
3700 mAh
6.41 inch - 2340 x 1080 px
256 GB
Qualco Snapdragon 845

Meer info

OnePlus 6T
3700 mAh
6.41 inch - 2340 x 1080 px
256 GB
Qualco Snapdragon 845

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties