Gerucht: OnePlus Nord krijgt dubbele selfiecamera in grote inkeping

Gerucht: OnePlus Nord krijgt dubbele selfiecamera in grote inkeping

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus selfiecamera's

OnePlus heeft deze week bevestigd dat het met een 'nieuwe lijn met betaalbare hoogwaardige smartphones' komt. De OnePlus Nord 5G zou daar, gezien de vele geruchten, het eerste resultaat van zijn. We hebben inmiddels al vele renders van deze telefoon de revue zien passeren. En ze laten allemaal een enkel cameragat aan de bovenzijde van het scherm zien.

AndroidCentral spreekt dit nu tegen. Zij hebben uit betrouwbare bronnen vernomen dat de OnePlus Nord een dubbele selfiecamera krijgt met een camera-inkeping die lijkt op inkeping van de Huawei P40 Pro. OnePlus zou de telefoon van voorzien van een 32 MP hoofdcamera en een 8 MP groothoekcamera. Daarmee zou de fabrikant dus na drie jaar afscheid nemen van de 16 MP frontcam.

OnePlus 8 Lite renders

Render van de vermoedelijke OnePlus 8 Lite/Z/Nord

Mogelijke specificaties

Veel details van het midrange-toestel liggen al op straat. Zo zal Qualcomm zijn Snapdragon 765G-chipset leveren, krijgt het toestel minimaal 8 GB en maximaal 12 GB-werkgeheugen met 128 GB of 256 GB opslaggeheugen. Het AMOLED-scherm is 6,55-inch groot en een 90 Hz-verversingsfrequentie. Er is ook een 4.000 mAh-batterij aanwezig, die met maximaal 30 watt opgeladen kan worden.

Achterop zouden er drie camera’s in een verticale cameramodule te vinden zijn: een 64 MP-hoofdcamera samen met diepte/macro- en groothoekcamera’s.

De OnePlus Nord 5G wordt volgens geruchten tussen 6 en 12 juli aangekondigd voor een adviesprijs rond de 450 euro. Wat vinden jullie van de dubbele camera-inkeping op de OnePlus Nord? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Beelden van de P40 Pro

Camera-inkeping op de Huawei P40 Pro

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk