'Drie goedkope OnePlus-toestellen dit najaar op komst, dit weten we'

'Drie goedkope OnePlus-toestellen dit najaar op komst, dit weten we'

OnePlus Nord-varianten

Met de komst van de OnePlus Nord maakte het bedrijf duidelijk dat de nieuwe telefoon het begin van een reeks van voordeligere toestellen inluidt. Die varianten van de Nord lijken nu echt onderweg te zijn, dat blijkt uit nieuwe geruchten.

Als eerste kregen we al meer informatie over een toestel met als codenaam 'Billie' dat gebruikmaakt van de Snapdragon 690. Dat is Qualcomms voordeligste chipset die 5G ondersteunt en de telefoon zal daarmee vermoedelijk iets goedkoper zijn dan de huidige Nord. Toch lijkt het erop dat de telefoon tegelijk ook de krachtigste is uit het drietal dat we dit najaar mogen verwachten.

OnePlus Nord Blue Marble

De OnePlus Nord

Budgettoestellen

De tweede telefoon van OnePlus arriveert met een Snapdragon 665-chipset of de recentere Snapdragon 662 en het gaat daarmee om een telefoon uit het budgetsegment. Het bestaan van deze telefoon is gelekt door de geruchtenverspreider Chun op Twitter, en omgerekend zou deze Nord-variant zo'n 200 euro kosten. Als laatste is er een erg voordelig toestel dat met de Snapdragon 460 op de markt zal komen, dat weet The Tech Guy, maar alle verdere details over die twee laatste toestellen ontbreken nog. Hopelijk raakt er de komende maanden meer bekend over wat we mogen verwachten.

De Nord is een midrange-telefoon die uitpakt met sterke specificaties voor een toegankelijke prijs, maar wat denk jij van deze voordeligere midrange telefoon en de twee budgettoestellen? Het is ook nog niet duidelijk of elk van deze smartphones de Nederlandse en Belgische markt zal halen, want de toestellen worden in de eerste plaats met India in verband gebracht. Daar zijn budgettoestellen erg populair. Laat ons jouw mening over de telefoons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties