OnePlus 6 straks te koop en te zien bij Belsimpel

OnePlus 6 straks te koop en te zien bij Belsimpel

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

OnePlus

Voor het eerst zal het voor de Nederlandse OnePlus-fans en geïnteresseerden mogelijk zijn om een OnePlus-toestel van te voren te bekijken. De Groningse e-tailer Belsimpel heeft een officiële overeenkomst gesloten met OnePlus waardoor ze de toestellen van dit populaire merk kunnen gaan verkopen.

Je kunt straks dus de OnePlus 6 gewoon via een Nederlandse webwinkel bestellen maar ook in een van de vijf winkels van Belsimpel bekijken en uitproberen. Dit zal het merk moeten helpen om meer mensen te overtuigen van de OnePlus 6. Daarnaast kan men bij Belsimpel een OnePlus-toestel combineren met een abonnement of een sim-only van elke Nederlandse providers. Vanzelfsprekend kan er ook naar België geleverd worden.

Aanstaande woensdag zal in Londen de OnePlus 6 officieel aan de wereld getoond worden. Al zullen we nog maar weinig nieuws gaan zien van het toestel. Er zijn namelijk al genoeg afbeeldingen van het toestel gelekt en aan de uitnodiging die we van OnePlus hebben ontvangen te zien zal de achterzijde van glas zijn. En of je het nu leuk vindt of niet het scherm van de OnePlus zal voorzien zijn van notch aan de bovenzijde. Veel lezers van Androidworld zeggen dat een toestel met inkeping aan de bovenzijde nooit door hen gekocht zal worden.

Beschikbaarheid

Na de lancering op 16 mei kan vanaf 19.00 uur de OnePlus 6 op website van Belsimpel.nl en in alle Belsimpel-winkels in Nederland besteld worden. De prijzen van de OnePlus 6 zijn nog niet bekend gemaakt dus ook daarvoor zul je moeten wachten tot en met 16 mei.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk