Samsung Galaxy S24: nu met korting oplopend tot €576!

25 dingen die je moet weten over de Samsung Galaxy S8

Ruud Caris
Ruud Caris
30 maart 2017, 20:00
13 min leestijd
25 dingen die je moet weten over de Samsung Galaxy S8

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S8

De lancering van de Samsung Galaxy S8 en S8+ heeft op 29 maart 2017 plaatsgevonden en vanaf dat moment zijn dan ook alle details bekend gemaakt. Nu is er veel informatie beschikbaar, dus we hebben geprobeerd alles over de S8 voor je op een rij te zetten! Voor de volledige specs verwijzen we je graag naar de Samsung Galaxy S8 of Galaxy S8+-pagina.

Benieuwd naar onze eerste ervaringen? Check dan de preview van de Galaxy S8 of alle informatie in ons launch-artikel

1. Twee verschillende modellen

Er zijn twee modellen in de Galaxy S8-serie: de reguliere S8 en de Galaxy S8+. Anders dan andere jaren zit het verschil niet in het afgeronde scherm, dat hebben beide versies. Er is dus ook geen onderscheid meer tussen ‘Edge’ en geen Edge. Het verschil zit hem onder andere in het schermformaat. De gewone S8 beschikt over een 5,8 inch-scherm en de grotere versie, de S8+, moet het doen met een 6,2 inch-scherm. 

Doordat de S8+ ook wat groter is, is er ook meer ruimte voor de accu. Dat wil zeggen dat deze een capaciteit heeft van 3500 mAh, ten opzichte van 3000 mAh voor het reguliere model. Het is logisch dat het grote scherm ook meer stroom verbruikt, daarom is de grotere accu ook wenselijk.

2. Nog meer verschillende modellen

Nog meer modellen? Ja! Los van het onderscheid tussen de S8 en S8+ zijn van beide toestellen ook twee varianten verkrijgbaar. Dit heeft te maken met de gebruikte chipset. 

In de Nederlandse en Belgische versie draait de Exynos-chipset, een product uit de fabrieken van Samsung. In andere werelddelen, is er gekozen voor een Snapdragon 835, de nieuwste (en snelste) mobiele chipset op het moment van aankondigen. De reden dat er in verschillende markten gekozen is voor verschillende chipsets, heeft onder andere te maken met de vereisten van de mobiele netwerken en providers per land. Dit wil overigens niet zeggen dat de Exynos-versie niet werkt in andere werelddelen, maar wellicht kun je van bepaalde banden op bepaalde netwerken geen gebruik maken. 

3. Dual pixel-camera: wat is het?

De dual pixel-camera is qua functie niet volledig nieuw, dit werd ook al gebruikt in de Galaxy S7. Dit zorgt ervoor dat het eenvoudiger is om sneller en beter te focussen met de camera. Waarbij traditionele (smartphone-)camera’s slechts een deel van de pixels gebruikt werden om te focussen, wordt dat bij de dual pixel-camera met alle pixels gedaan. Hierdoor is het mogelijk om sneller en accurater te focussen.

Hier merk je als gebruiker van, dat het scherpstellen, of verleggen van de focus simpelweg veel sneller is. Op de S8 noemt Samsung dit: PDAF (Phase Detection AutoFocus).

4. Betere foto’s in slechte lichtomstandigheden f/1.7

Doordat Samsung gebruikt maakt van een sensor met f/1.7, wordt er meer licht opgevangen en kunnen er dus betere foto’s gemaakt in slechte lichtomstandigheden. Doordat de lens verder ‘geopend’ wordt bij het schieten van een foto kan er dus meer licht opgevangen worden. 

Bij de definitie van de sensors geldt: hoe lager het nummer, hoe meer licht er opgevangen kan worden. Net als vorig jaar heeft Samsung er ook dit jaar weer voor gekozen om een f/1.7-sensor te gebruiken.

5. HDR: wat moet ik ermee?

De camera van de Samsung Galaxy S8 heeft ondersteuning voor HDR, High Dynamic Range. Dit wil zeggen dat er meer licht opgevangen kan worden tijdens het fotograferen en de kleuren er veel beter uitkomen. Nadeel van HDR is dat het vaak de nodige capaciteit kost en het soms even duurt voordat de foto’s verwerkt zijn nadat ze genomen zijn. Dat is op de Galaxy S8 tot een minimum teruggebracht en moet zelfs sneller zijn dan op de Google Pixel. 

6. Frontcam met autofocus

De Galaxy S8 en S8+ zijn uitgerust met een 8 megapixel frontcam. Op zichzelf is dat niet bijzonder spannend, maar doordat er gekozen is voor het toevoegen van autofocus wordt deze veel beter bruikbaar. Hiermee wordt automatisch het ‘belangrijkste’ onderwerp gekozen, om hier vervolgens op te focussen. In de praktijk zul je merken dat bijvoorbeeld selfies over het algemeen iets scherper zijn. Niet wereldschokkend, maar wel erg handig. 

7. Vingerafdrukscanner aan achterkant

Eén van de kenmerken van van de Galaxy-serie van Samsung was de homebutton. Deze was er al sinds jaar en dag, maar is dit jaar is hij verdwenen. Dat heeft te maken met de minimale bezels die te vinden zijn op de Galaxy S8. Maar omdat in deze button de vingerafdrukscanner verscholen zat, moest deze dus ook verplaatst worden. 

De meest logische plaats is de achterzijde van het toestel, waar Samsung deze naast de camera gepositioneerd heeft. In de praktijk moet nog blijken of dit de juiste plaats is, want in een eerste test leek deze vrij moeilijk te bereiken. Vaak zien we dat fabrikanten ervoor kiezen deze onder de camera te plaatsen, maar op de Galaxy S8 zit deze er dus naast. 

8. Toch nog een homebutton…

Maar niet getreurd, er is toch nog een soort van homebutton. Onderaan het scherm is standaard een on-screen-homebutton aanwezig. Deze gebruik je door zachtjes op het scherm te duwen, waarna de button geactiveerd wordt. Hiermee kun je bijvoorbeeld even snel het toestel aanzetten, zonder de powerbutton te gebruiken.

9. Android 7.1 komt eraan

Bij de lancering van de Samsung Galaxy S8 draait het toestel nog op Android 7.0 Nougat. Deze Android-versie werd in augustus 2016 gelanceerd, maar inmiddels is ook Android 7.1 al beschikbaar. Navraag bij Samsung leert ons dat de update naar Android 7.1 er ook aan zit te komen, maar wanneer… Dat blijft natuurlijk altijd de grote vraag.

Over standaard-Android gebruikt Samsung altijd een eigen schil. Op de S8 zijn hier ook weer een aantal verbeteringen en wijzigingen aangebracht. Dit heeft onder andere te maken met de navigatie-buttons onderaan het scherm…

10. Navigatie-toetsen te configureren

Deze navigatie-toetsen zijn nieuw. Doordat er geen homebutton meer is en er te weinig ruimte is om de capacitieve knoppen, moest Samsung kiezen voor on-screen-buttons.

Waar capacitieve knoppen niet geconfigureerd konden worden op de vorige modellen, kan dat met de on-screen-buttons wel. In de software kan de volgorde namelijk aangepast worden. Zo kun je er dus voor kiezen de back-button links of juist rechts te plaatsen. Je kunt dus zelf exact instellen hoe je graag wilt navigeren op de Samsung Galaxy S8. 

11. Beeldverhouding van 18,5:9, huh?

De beeldverhouding van smartphones is de afgelopen tijd niet drastisch veranderd, vaak wordt er gekozen voor 16:9. Bij de Samsung Galaxy S8, maar ook de LG G6, is dat anders, maar waarom?

Dit heeft te maken met de bouw van het toestel en de gebruikte ruimte. Hier liggen wederom de kleine bezels aan te grondslag. Om de body-to-screen-ratio nog groter te maken, moet de beeldverhouding aangepast worden. Op deze manier kun je een ander formaat scherm gebruiken. Dit betekent wel dat ook de apps, games, video’s en andere content aangepast moet worden.

Samsung heeft wel een aantal softwarematige aanpassingen gedaan om dit automatisch te doen. Content wordt dan geschaald om (bijna) volledig op het scherm te passen. Zouden ze dit niet doen, dan zie je die storende zwarte randen om bijvoorbeeld je YouTube-video. In de toekomst zullen steeds meer en meer ontwikkelaars dit omarmen om apps en games ook native op dit formaat te laten draaien.

12. Bezels? Welke bezels?

Het is al een paar keer naar voren gekomen, maar de bezels, ofwel schermranden, zijn minimaal op de Galaxy S8. Dat was al het geval aan de zijkant, vooral bij de Edge-schermen, maar bij de S8-serie zijn ook de randen boven en beneden flink geminimaliseerd. 

Dit heeft natuurlijk als grote voordeel dat het toestel kleiner wordt. De Galaxy S8 voelt niet aan als een smartphone van 5,8 inch en datzelfde geldt voor het 6,2 inch-scherm van de Galaxy S8+. Of dit opweegt tegen bezwaren die de beeldverhouding van 18,5:9 gaat opleveren in het begin, moet nog blijken…

13. Super AMOLED-scherm

Samsung staat erom bekend goede schermen te leveren, zo niet de beste schermen op de mobiele markt. Deze zogenaamde Super AMOLED-schermen geven bijzonder diepe kleuren weer en weten zwart ook echt zwart te maken. Dit zorgt voor een prettige kijkervaring en content die beter tot zijn recht komt. 

Via de instellingen van de S8 kun je kiezen om bepaalde kleur-instellingen aan te passen. Zo kun je ervoor kiezen de kleuren koeler, of juist warmer en feller te maken. Niets nieuws, maar ook deze functie kan door veel mensen gewaardeerd worden.

14. Standaard full HD ingesteld

De Samsung Galaxy S8 heeft een QHD-scherm, dat is op dit moment de hoogst haalbare resolutie op gangbare smartphones. Maar standaard wordt dit niet gebruikt, de instelling is full HD als je een toestel koopt. Dit zagen we bijvoorbeeld ook al na de update van de Samsung Galaxy S7 naar Android 7.0 Nougat.

De reden waarom Samsung hiervoor heeft gekozen lijkt eenvoudig: het verbruikt minder accu en de meeste mensen zullen het verschil niet zien. Consumeer je veel (4K-)content of gebruik je de S8 voor Virtual Reality, dan is de QHD-resolutie absoluut wenselijk. Maar gebruik je het toestel vooral voor social media en andere ‘dagelijkse’ zaken, dan zul je het verschil tussen full HD en QHD niet direct merken. Heb je de twee resoluties naast elkaar liggen, dan zul je het verschil wel weer opmerken. 

Dus, valt de beeldkwaliteit wat tegen op het moment dat je het toestel in gebruik neemt? Duik dan in de instellingen om de kwaliteit te verbeteren.

15. Afgerond scherm

Waar er vorig jaar met de Edge-serie nog een keuze was tussen een ‘regulier’ scherm en een afgerond scherm, is dat in 2017 met de S8 niet meer het geval. Zowel de S8 als de S8+ beschikken beide over een afgerond scherm aan de zijkant. Wil je de benaming van vorig jaar behouden, dan zijn het beide ‘Edge-toestellen’. Ook de achterkant is afgerond, waardoor er een symmetrisch geheel ontstaat.

16. USB-C en QuickCharging

USB-C wordt de nieuwe standaard en we zien dat steeds meer fabrikanten dit omarmen. Ook op de S8 is uitgerust met USB-C. Gelukkig heeft Samsung er dit jaar ook weer voor gekozen om quick charging toe te voegen aan hun toestellen. Dit wil zeggen dat je door relatief kort opladen, weer geruime tijd vooruit kunt. Vooral handig als je even snel wil bijladen…

De S8 en S8+ worden van stroom voorzien door een respectievelijk 3000 mAh en 3500 mAh-accu.

17. Wel een headphonejack

Mensen hebben slapeloze nachten gehad van het schrappen van de headphonejack in de iPhone. Toen dit naar voren kwam in de geruchten van de S8, was niet iedereen even enthousiast. Maar, niet getreurd, op de Galaxy S8 zit gewoon een headphonejack. Je kunt dus je bedrade oordopjes gewoon gebruiken, maar misschien is dat niet eens nodig…

18. Oordopjes meegeleverd twv 99 euro

Want in de doos van de Samsung Galaxy S8 zitten AKG-headphones, die standaard meegeleverd worden. Dit is geen vreemde keuze van Samsung, omdat ze eerder een grote overname hebben gedaan in de audio-sector. Ze hebben Harman overgenomen, één van de grootste audio-fabrikanten ter wereld, waarvan AKG een submerk is. Logische keuze dus, om deze AKG-headphones van 99 euro mee te leveren in de doos van de S8.

19. Bixby – nieuwe slimme assistent

Tegenwoordig wordt alles slimmer en zijn er al veel assistenten beschikbaar. Zo hebben we op Android natuurlijk Google Assistant en Samsung komt met Bixby. Met deze assistent probeert Samsung je leven wat makkelijker te maken en is er zelfs gekozen voor een speciale hardware-button die Bixby Home kan openen.

Met Bixby kun je onder andere Engelstalige spraakopdrachten geven om bepaalde taken uit te voeren of herinneringen op te slaan. Helaas kan dat op dit moment nog niet in het Nederlands, maar dat zal in de toekomst wellicht toegevoegd worden. Verder zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld afbeeldingen te herkennen en vervolgens zoekopdrachten uit te voeren. Heb je een bepaalde fles wijn in huis en wil je er meer over weten? Maak er een foto van met Bixby en je zult allerlei informatie krijgen over deze specifieke wijn.

Bixby zal in de toekomst nog verder uitgebreid worden en maakt op de Galaxy S8 zijn allereerste introductie op de hardware van Samsung.

20. IP68: stof- en waterdicht

De Galaxy S8 heeft een IP68-certificering. Dat wil zeggen dat het toestel stof- en waterdicht is. Het toestel kan 1,5 meter onder water, voor maximaal een half uur. Indien gewenst kun je hem dus best een keer in bad laten vallen of er misschien wel mee gaan zwemmen. Het is natuurlijk vooral handig in bijvoorbeeld de regen. Het toestel zal dan geen waterschade oplopen. 

21. DeX: maak een desktop van je smartphone

Met DeX heeft Samsung een nieuwe, unieke accessoire in handen die van je smartphone een desktop-PC maakt. In deze houder wordt de Galaxy S8 geplaatst DeX vervolgens aan te sluiten op een beeldscherm. Dit kan onder andere met HDMI, waarna er een besturingssysteem getoond wordt in full HD-resolutie. 

Dit ziet er anders uit dan standaard-Android en is speciaal opgemaakt voor grotere schermen. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om te browsen, of andere taken uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het bewerken of maken van Office-bestanden. De bediening gaat via een muis of toetsenbord, die via zowel USB als Bluetooth aangesloten kunnen worden.

22. Meer dan genoeg accessoires

Samsung heeft nooit een tekort aan accessoires en dat is ook dit jaar weer het geval. Van de standaard flipcovers, tot iets exotischere varianten met bijvoorbeeld een toetsenbord, ze zijn allemaal te koop. 

Tevens kondigde Samsung een nieuwe Gear 360 aan, een 360-graden-camera die nu ook in 4K kan opnemen en… ook werkt met de iPhone!

23. Maskers in irisscanner

De irisscanner maakte zijn introductie bij de Samsung Galaxy Note 7 en kan gebruikt worden om het toestel te ontgrendelen, maar ook om versleutelde mappen te openen. Interessant detail is dat Samsung ervoor gekozen heeft om maskers toe te voegen aan de scanner. Er waren blijkbaar consumenten die het zwart- witbeeld van de scanner niet konden waarderen. Wil je nu je smartphone als duiker ontgrendelen, dan kan dat…

24. Genoeg opslag + SD

Opslag is altijd een heikel punt op smartphones, maar we zien de laatste jaren een stijging in de beschikbare ruimte. Dit jaar heeft Samsung er bij de S8 voor gekozen om standaard 64GB opslag beschikbaar te maken. Dit kan ook nog eens uitgebreid worden met een microSD-kaart met een capaciteit van 256GB. Dit betekent dat je in theorie er 320GB opslag beschikbaar is, minus de ruimte die het Android-systeem nodig heeft om te kunnen draaien. 

25. Bluetooth 5.0

Samsung is de eerste smartphone waar Bluetooth 5.0 ingebouwd zit. Dit werkt zoals je gewend bent, maar is vele malen krachtiger dan de vorige versie, Bluetooth 4.2. In theorie betekent dat een verviervoudiging van het bereik van Bluetooth (afstanden tot ongeveer 250 meter) en ook de kwaliteit van streams gaat er op vooruit. Daarnaast zien we dat de S8 veel snellere overdrachten mogelijk maakt met de komst van Bluetooth 5.0.

Misschien nog wel het leukste van Bluetooth 5.0, het streamen  van muziek naar twee draadloze koptelefoons of speakers waarbij het zelfs mogelijk is om een derde apparaat via de headphonejack aan te sluiten. Hierbij kan ook het volume afzonderlijk ingesteld worden. Hoe dat gaat werken op de S8 gaan we zeker testen.

Beste deals Samsung Galaxy S8

Nu je (minstens) 25 dingen over de Galaxy S8 en S8+ weet, hebben we ook een overzicht voor je gemaakt van de prijzen van dit nieuwe toptoestel van Samsung. De adviesprijs is 799 euro (S8) en 899 euro S8+) en aanschaffen kan onder andere in de officiële Samsung-shop. Daarnaast hebben we een actueel overzicht van de beste deals hieronder. 

[tds=5209]

Op de hoogte blijven?

Volg Androidworld nu ook op WhatsApp

Download de nieuwe Androidworld-app!

Reacties

0

Inloggen of registreren
om een reactie achter te laten

21 februari 2019, 16:27

Het is mijn tweede samsung toestel met een display probleem. De S7 EDGE vertoonde na een jaar een zeer hinderlijke roze streep op het display, een gekend probleem want op het internet staat het er vol van.. Samsung weet van niets en doet of het gek is… Daarna een S8+. Een jaar en half oud, ingebrand scherm. De knoppen staan voortdurend op het scherm afgebeeld alsook icoonen (ingebrand dus). Ook hier weer hetzelfde laken een pak. Garantie NUL…!!! Pas op mensen! Samsung is niet thuis als het gaat over garantie!!! En van een degelijk toestel is alles behalve sprake, gelet op mijn ervaringingen.

31 juli 2017, 3:34

Dit is onzin…
In de Nederlandse en Belgische versie draait de Exynos-chipset, een product uit de fabrieken van Samsung. In andere werelddelen, is er gekozen voor een Snapdragon 835, de nieuwste (en snelste) mobiele chipset op het moment van aankondigen. De reden dat er in verschillende markten gekozen is voor verschillende chipsets, heeft onder andere te maken met de vereisten van de mobiele netwerken en providers per land. Dit wil overigens niet zeggen dat de Exynos-versie niet werkt in andere werelddelen, maar wellicht kun je van bepaalde banden op bepaalde netwerken geen gebruik maken.

HTC U11 , Sony en andere grote merken gebruiken wel de Snapdragon 835 in Nederland. Dit is de 5 procent snellere variant en belangrijker meer energie zuiniger dan de Samsung processors.
De reden is vanuit Samsung commercieel oogpunt kostenbesparing en de verkrijgbaarheid van de duurdere Snapdragon.

Ex medewerker Samsung Marketing.

1 april 2017, 20:37

Heb het toestel in m’n handen gehad en er even mee mogen spelen, het viel mij heel erg tegen ,ik vind m veel te smal en daarnaast is hij ook veel te langwerpig naar mijn smaak ,de vingerafdrukscanner kun je met je linkerhand veel beter bereiken dan met je rechterhand ! Nee misschien zou ik eraan kunnen wennen maar t is zeker geen liefde op t eerste gezicht als destijds met de Note 7 :/

1 april 2017, 19:36

Super Amoled scherm.. ja dat ziet er goed uit.. heeft alleen last van inbranden na een paar maanden.. bij S6 en S7 het geval

31 maart 2017, 19:54

Ik vind het maar een apart toestel.. trouwens ook gigantisch veel reclame en artikelen voor dat giga ding wat lijkt op een lollly.. geef mij maar Google Pixel of Moto Z 🙂 horen we ook nog nieuwtjes over de LG G6??

31 maart 2017, 15:31

Mooi toestel.
Deze of de HTC 11.
Veel zeikerds hier……..

31 maart 2017, 13:37

Jammer dat je “gedwongen” opgescheept zit met een koptelefoontje TWV €99. Ik had daar liever zelf een keuze in gehad, wat weer betekent dat de prijs van het toestel dan naar beneden zou kunnen. Kan ik dan weer besteden aan de DeX die ik ook wel zou willen hebben, maar met een prijs van €149 voor dat ding wacht ik daar nog even mee waarschijnlijk.
Toestel is inmiddels besteld overigens 😉

31 maart 2017, 12:00

Voor mij geen Samsung, zal best goed zijn, maar veel en veel te duur en daarnaast vind ik al dat Edge gedoe maar niks, deze S8 lijkt meer op een reuze lolly.

31 maart 2017, 10:25

26. Android O krijgt de S8 als update pas in juni 2018.

31 maart 2017, 10:08

Jongens… Je krijgt gratis nieuws voorgeschoteld waar mensen hard voor werken, en dan zo gaan lopen zeuren dat het teveel over de S8 gaat? Niemand dwingt je om hier alle artikelen te lezen, je hoeft alle artikelen over de S8 niet te lezen. Anders ga je fijn naar andere sites toe over Android (die trouwens nog VEEL meer over de S8 schrijven, kijk maar naar Android Police).

De S8 is nou eenmaal één van de meest populaire toestellen, dus logisch toch dat daar veel over geschreven wordt, meer dan over andere toestellen op dit moment? Heel veel mensen zijn er nou eenmaal wel in geïnteresseerd.

31 maart 2017, 9:45

Ik kan iedereen androidpolice.com aanraden. De kwaliteit van de artikel is hoger. De diversiteit van de artikelen is hoger. En Samsung is geen sponsor, dus het aantal Samsungberichten is lager. En er lopen niet zoveel fanboys rond die helemaal uit hun dak gaan als je wat kritisch bent. Jammer dat de grootste Androidsite van Nederland zo afgezakt is.

31 maart 2017, 9:14

mensen die de s8 hebben besteld trappen er wweer in haha zo veel betalen en ondersteuning dir je gaat krijgen voor 1 jaar lekker hoor haha zielig

31 maart 2017, 1:44

Heb hem al besteld via Vodafone. Vanaf 19 april wordt hij geleverd. Kan haast niet wachten…

31 maart 2017, 0:36

Let’s change the name from Androidworld to Samsungworld

31 maart 2017, 0:25

Idd erg veel artikelen over de S8. Daarnaast vind ik de artikelen de laatste tijd echt van lage kwaliteit. Voorbeeldje: diafragma (bij de S8 dus F1.7) wordt niet bepaald door de sensor maar door de lens

31 maart 2017, 0:04

@dhr.a er zit een zoekfunctie op je browser. Sterft van de artikelen over deze S8. En ja er zijn meer Android toestellen. Dit is echt over de top.

30 maart 2017, 23:32

Wat een azijnpissers hier zeg. Ga ergens anders een potje janken. Ik waardeer het dat ze alles op rij zetten. Ik zocht een dergelijk artikel, maar kon die nergens vinden. Thanks AW 🙂

30 maart 2017, 23:28

Ik wordt ook een beetje moe van al die Samsung artikelen. Er zijn echt tientallen android toestellen waar vast ook iets interessants over te schrijven valt. Svp minder berichten over Samsung en meer over alle andere toestellen .

30 maart 2017, 23:14

Ik zoek nog een goede liefst glazen screen protector. Iemand een idee..

30 maart 2017, 22:34

Van de laatste 19 berichten gaat 50% over deze smartphone. Dat is wel heel erg gemakzuchtig.

30 maart 2017, 22:32

Max 256gb micro sd. Is eigenlijk niet zoveel (alhoewel voorlopig genoeg) andere merken ondersteunen al kaartjes tot 2 tb.

Verder lijkt het me een fantastisch toestel.

30 maart 2017, 22:24

Ipv 25 dingen die je “moet” weten is het 1 ding dat ik zeker weet, ik koop nooit een Samsung!!

30 maart 2017, 22:22

SD card adabtable memory?

30 maart 2017, 22:22

Hoe zit het met slo-mo functie van de camera? Lees daar weinig over? Is het nou wel of niet 1000fps?

30 maart 2017, 22:06

is het nou genoeg met dat nieuws over samsung s8… ik snap dat je een verdien model heb maar dit SLAAT ECHT ALLES!!!!! KAP MET DIE SAMSUNG RECLAME!!!!