OnePlus 7T met ronde cameramodule gelekt in renders

Door Laurence Arnold - 24 augustus 2019

Er zijn renders gelekt van de komende OnePlus 7T. Deze zijn door OnLeaks naar buiten gebracht, die vaker juiste renders voortijdig weet te publiceren. Bij de OnePlus 7T zien we een ronde camera set-up met 3 cameralenzen op de achterzijde. De OnePlus 7 had nog 2 camera's.

OnePlus 7T

OnePlus houdt hun jaarlijkse release-cycle van twee high-end smartphone-series per jaar vast. De OnePlus 7T komt er namelijk aan, zo blijkt uit gelekte renders die door OnLeaks samen met Pricebaba zijn gepubliceerd. Hierop zien we op de achterzijde een behoorlijke verandering tegenover de OnePlus 7, die op 14 mei werd aangekondigd.

De ronde camera-setup doet ons denken aan een afbeelding die we afgelopen voorjaar al zagen. We dachten toen dat het om de OnePlus 7 ging, maar dit lijkt achteraf de OnePlus 7T te zijn. De cameramodule is rond gemaakt en bevat 3 camera's. Hieronder bevindt zich de dual LED flitser. De achterkant blijft van glas, aldus Pricebaba.

Details over wat de 3 camera's doen worden niet gegeven, maar het zou kunnen dat het hier gaat om een groothoeklens, zoomlens en een reguliere camera. Deze set-up is momenteel al op de OnePlus 7 Pro te vinden. De focus lijkt dus veel op camera's te liggen. Dit is niet vreemd, aangezien OnePlus zelf aangaf niet tevreden te zijn met de cameraprestaties van de OnePlus 7 (Pro) toen deze werd gelanceerd.

Als we kijken naar de voorzijde dan zien we de waterdruppelnotch die we al kennen van de OnePlus 6T en de OnePlus 7. Het scherm is ongeveer 6,4 inch volgens OnLeaks, hetzelfde formaat als de OnePlus 7. De afmetingen van het toestel liggen op 161,2 mm x 74,5 x 8,3. Op de voorkant is een enkele selfiecamera aanwezig. Aan de rechterkant van het toestel zitten de powerknop en de welbekende alert slider, terwijl de volumeknoppen links zitten. Onderaan zijn er een USB Type-C poort, speaker en simkaartslot. De koptelefoonaansluiting ontbreekt hier. Specificaties worden niet genoemd door OnLeaks waardoor we hier nog even in het duister over tasten. Een McLaren Senna editie wordt ook genoemd. Dit zal een voortborduring zijn op de samenwerking tussen deze F1 renstal en OnePlus. Het is dit jaar 25 jaar geleden dat Ayrton Senna, een Formule 1-legende, is overleden.

Lees verder:

OnePlus TV werkt met aangepaste versie van Android TV en Samsung-scherm

  • Door Sebastien Marien - 23 augustus 2019

OnePlus onthult naam en logo van zijn 4K HDR-Android TV's

  • Door Sebastien Marien - 14 augustus 2019

OnePlus 7T aankondiging

OnePlus kennende zal de OnePlus 7T Pro ook nog worden aangekondigd, samen met de OnePlus 7T. Deze Pro-variant zal naar verwachting geen notch hebben. De verwachte releasedatum van de toestellen ligt op 26 september, samen met de OnePlus TV waar OnePlus langzaamaan steeds meer informatie over geeft. De toestellen zullen vervolgens op 15 oktober in de winkels te verkrijgen zijn. Een versie met 5G zit ook in de pijplijn maar deze zal waarschijnlijk niet in de Benelux te koop zijn.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Lees verder:

'OnePlus 8 krijgt kleine camera-inkeping en draadloos opladen'

  • Door Sebastien Marien - 04 oktober 2019

Gerucht: OnePlus 8 Pro krijgt camera-inkeping en extra camera

  • Door Claudia Rahanmetan - 18 oktober 2019

'OnePlus 8 Lite met drie camera's te zien in video met Pete Lau'

  • Door Sebastien Marien - 06 januari 2020

OnePlus 7T en OnePlus 7: dit zijn de verschillen

  • Door Jiri Truijen - 27 september 2019
WhatsApp
LinkedIn

Reacties

Reageer ook

Problemen met deze sneller ladende pagina? Laad het volledige artikel 'OnePlus 7T met ronde cameramodule gelekt in renders' dan hier.