Tip: Zo hang je je Google Home-speaker aan de muur

Tip: Zo hang je je Google Home-speaker aan de muur

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Home

Ik gebruik al jarenlang een Google Home en kocht vorig jaar ook een Google Home Mini. Hoewel die slimme speakers toen nog niet officieel beschikbaar waren in Nederland - en nog steeds niet in België, waar ik vandaan kom - was het niet zo moeilijk om er eentje in huis te halen. Ook als je bijvoorbeeld de nieuwe Pixels wil bestellen, zijn er verschillende bedrijven die maar al te graag helpen om het toestel vanuit het buitenland naar Nederland te brengen.

Binnenkort ga ik in een nieuw appartement wonen en natuurlijk gaat mijn Home en de Home Mini met me mee. Ik denk al volop na over de inrichting van mijn nieuwe stekje, en een van de vele vragen die door mijn hoofd spoken is: "Waar ga ik die smart speakers zetten?" Ik heb op dit moment nog geen bijzettafeltje in huis gehaald waar ik de Home kan neerzetten.

Google Home hangen

Hangen maar

Toen kwam de Androidworld-forumbaas, onze eigenste Patrick, uit het niets met een erg leuke tip, waar ik nog helemaal niet bij had stilgestaan. Je kan de speakers ook gewoon ophangen. Als je even op het internet speurt, vind je al gauw houders waar je de speaker kan in plaatsen. Je hebt er één voor de Home, maar ook voor de Home Mini.

Persoonlijk lijkt me vooral die houder voor de Home Mini interessant, omdat je niet eens een gaatje hoeft te boren. Je kan de kabel in een keer oprollen zodat je niets ziet, en vervolgens hang je hem in een keer met behulp van de originele adapter in het stopcontact. Bovendien kan je het geluid van de Home Mini recht naar voren richten, terwijl de Home - die een kamer wil vullen met zijn 360 graden-geluid - minder ideaal staat als hij naar de muur gericht is.

Google Home hangen

Houder vinden

Als je even zoekt naar 'holder', 'houder' of 'muurbeugel' voor Google Home of Google Home Mini vind je meteen verschillende resultaten. Hieronder vind je ook de links naar een paar houders die ik gevonden heb.

> Houder voor Google Home

> Houder voor Google Home Mini

> Houder voor Google Wifi Router

Bedankt voor de tip, Patrick!

Google Home hangen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk