Tip: zo koop je een Google Pixel 3 in Nederland

Tip: zo koop je een Google Pixel 3 in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Pixel 3

Tijdens het Made by Google-evenement van 2018 zijn de Pixel 3 en de Pixel 3 XL officieel onthuld. De Pixel 3 XL is de telefoon met notch. Het toestel heeft een 6,3 inch AMOLED-schermpaneel met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels en een 18:5:9-beeldschermverhouding. Het vlaggenschip draait op de Qualcomm Snapdragon 845 met Adreno 630-gpu. Voor de afhandeling van taken is er 4GB aan RAM. Er komt ook opnieuw een model met 64GB en een met 128GB opslag. De batterijcapaciteit van de Pixel 3 XL is 3430mAh en hij draait uiteraard op Android Pie.

De Google Pixel 3 lijkt heel veel op zijn grotere broer. Hij heeft dezelfde camera, chipset, RAM en opslag. Verschilpunten zitten in de batterijcapaciteit en het scherm van de telefoon. De Pixel 3 heeft namelijk geen notch en een kleiner 5,5 inch P-OLED-scherm. Wat de accucapaciteit betreft, heeft de Pixel 3 een kleinere batterij van 2915 mAh.

Google Pixel 3

Helaas zijn de Nederlandse en Belgische geïnteresseerden diep teleurgesteld aangezien de Pixel 3 wederom niet in Nederland en België zijn aangekondigd. Voor nu moeten we uitwijken naar andere landen of naar het grijze kanaal.

Google Pixel 3 kopen via de Duitse Google Store 

Gelukkig zijn de Google Pixel 3 (€849) en Pixel 3 XL (€949), net als de Pixel Stand en de Pixel USB-C-oortjes, wel in de Duitse Google Play Store beschikbaar. Wie geïnteresseerd is één van deze producten kan dus in Duitsland terecht. Je kan namelijk via de Country Picker Google-producten kopen die in andere landen in de Play Store beschikbaar zijn, en deze vervolgens via bekenden of een doorstuurdienst naar Nederland of België laten versturen. Hoe dat werkt, lees je hieronder.

Stappenplan

> Ga naar de Country Picker

> Selecteer Duitsland (of een ander land waar de Pixel 3 beschikbaar is)

> Selecteer nu de Google Pixel 3 of één van de andere producten

> Klik op 'Kaufen'

> Voer een afleveradres in (dit kan een bekende zijn die in Duitsland woont of een doorstuurdienst)

> Nu kun je de betaling afronden en de levering afwachten

Een voorwaarde voor het afleveradres is dat er vrienden, kennissen of familie wonen in het land dat overeenkomt met je verzendadres. Zij kunnen dan het pakket voor je aannemen zodat jij ernaar toe kan rijden om het pakketje op te halen. Je kan ze natuurlijk ook lief aankijken en vragen om het pakketje te laten doorsturen. Een doorstuurdienst is ook een optie, alleen rekenen zij natuurlijk kosten door. Een voorbeeld van een doorstuurdienst is Mailboxde. Heb je nog andere suggesties? Laat ze achter in de reacties.

Google Pixel 3 kopen via MediaMarkt Duitsland

De Pixel 3 kan je bij de MediaMarkt in Duitsland voor €849 in de kleur Just Black en Clearly White aanschaffen. De Pixel 3 XL koop je voor €949 in de kleur Just Black. De bestelling kun je laten afleveren in een MediaMarkt-filiaal of DHL-filiaal in Duitsland of bij een bekende die in Duitsland woont. Je zult dan alleen nog naar het MediaMarkt-filiaal of de bekende in Duitsland moeten afreizen om de Pixel op te halen.

Google Pixel 3 kopen via Belsimpel

De Pixel 3 kan hier met of zonder abonnement besteld worden en de Pixel 3 XL kan hier met of zonder abonnement besteld worden. De prijzen voor een los exemplaar vind je hieronder.

> Google Pixel 3 (64GB) €999

> Google Pixel 3 (128GB) €1129

> Google Pixel 3 XL (64 GB) €1149

> Google Pixel 3 XL (128 GB) €1269

Google Pixel 3 kopen via Conrad

> Google Pixel 3 (64GB) €929

> Google Pixel 3 XL (64 GB) €1039

Google Pixel 3 XL

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk