Samsung Galaxy Fold 2: eerste foto's van de klaptelefoon opgedoken

Samsung Galaxy Fold 2: eerste foto's van de klaptelefoon opgedoken

Samsung Galaxy Fold 2 foto's

De Samsung Galaxy Fold is na een moeilijke start in september opnieuw aangekondigd en gisteren werd bekend dat deze vouwbare telefoon met meerdere schermen en camera's ook naar Nederland komt. Ondertussen in Samsung al bezig met een opvolger voor de Galaxy Fold die volgens geruchten met een S Pen komt, goedkoper wordt dan de 2020 euro kostende Fold en wereldwijd beschikbaar zal zijn. Nu zijn op het Chinese Weibo tevens de eerste zeer duidelijke foto's van de vermeende opvolger opgedoken.

Op deze foto's die Sammobile ontdekt heeft, zien we een klaptelefoon die lijkt op de recent aangekondigde Motorola Razr. De klaptelefoon (clamshell) vouwt verticaal uit en heeft aan de binnenzijde een langwerpig scherm. Verder zien we een Infinity-O-scherminkeping voor de selfiecamera en twee speakers in de rand bovenaan en onderaan. Deze schermrand is helaas redelijk dik en doet een beetje ouderwets aan.

Foto van de vermoedelijke Samsung Galaxy Fold 2

Als je de telefoon dichtklapt, zie je twee camera's en een flitser op de achterkant. Er is ook een klein schermpje te zien, dat weliswaar kleiner is dan het tweede scherm van de Razr, en alleen de tijd en nog twee getallen toont. Het is niet heel duidelijk te zien maar mogelijk zijn dat het accupercentage en dataverbruik. Er lijkt geen ruimte te zijn voor het weergeven van notificaties.

Foto van de vermoedelijke Samsung Galaxy Fold 2

Deze Fold 2 zal mogelijk beschikken over een dubbele accu waarvan eentje een capaciteit heeft van 900 mAh. Aangezien het een klaptelefoon is, blijft er weinig ruimte over voor een grote accu. Zo heeft de Motorola Razr een redelijke 2510 mAh-accu.

Prototype

Het kan zijn dat we hier te maken hebben met een prototype en dat het eindproduct er enigszins of geheel anders uit komt te zien. De foto's geven in ieder geval een goede indruk van wat we mogen verwachten van de Fold 2.

Beschikbaarheid

De Fold 2 wordt volgens geruchten in februari van 2020, samen met de Samsung Galaxy S11, gelanceerd. Aangezien het apparaat niet over high-end specificaties zou beschikken, kan hij goedkoper aangeboden worden. Er wordt gespeculeerd over prijzen tussen de 850 en de 1000 dollar. Omgerekend is dat 764/899 euro. Dat is nog altijd een aanzienlijk bedrag maar toch een stuk lager dan de adviesprijs van de Fold (2020 euro) én die van de Motorola Razr (1599 euro).

Samsung Galaxy Z Fold 2
4500 mAh
7.7 inch - 1536 bij 2152 px
512 GB
Qualco Snapdragon 865 Plus

Meer info

Samsung Galaxy Z Fold 2
4500 mAh
7.7 inch - 1536 bij 2152 px
512 GB
Qualco Snapdragon 865 Plus

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Fold

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties