Officieel: Honor en Belsimpel maken samenwerking bekend

Officieel: Honor en Belsimpel maken samenwerking bekend

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Honor in Nederland

Het was al langer duidelijk dat Honor duidelijke plannen heeft met Nederland. Het toestel stelde onlangs in Rotterdam tijdens een persevenement de Honor 8X voor. Dat is het nieuwe midrange-toestel van het bekende dochtermerk van Huawei. Daarnaast nam het bedrijf op het evenement ook de tijd om de splinternieuwe Magic 2 te laten zien. Dat is een volledig randloos vlaggenschip met een schuifmechanisme en een eigen slimme assistent.

Honor is nog relatief nieuw in West-Europa maar legt jaar na jaar sterke groeicijfers voor in landen als Duitsland en Italië, waar het merk de nummer 4 is. Al is het duidelijk dat nu Nederland aan de beurt is. De fabrikant maakt zijn samenwerking bekend met Belsimpel tijdens een evenement in Amsterdam.

Honor Magic 2

De randloze Magic 2 die het merk in Rotterdam toonde

Samenwerking

“Honor volgt een trend van grote buitenlandse smartphonemerken die met ons de samenwerking aangaan", dat zegt Jeroen Elkhuizen, mede-oprichter van Belsimpel. We zijn blij dat we nog zo’n grote smartphone-fabrikant aan ons portfolio toe kunnen voegen. Op deze manier hebben onze klanten de keuze uit nog meer toestellen en vindt iedereen bij ons een smartphone die echt bij hem of haar past.”

Het is klopt dat Belsimpel onlangs ook een officiële verdeler werd van Xiaomi-telefoons naast Kruidvat. Verder werkt het merk ook al als enige in Nederland samen met OnePlus. Het voordeel van zo'n samenwerking is dat je rechtstreeks bij de fabrikant kan bestellen, waardoor je vaak grotere bestellingen kan doen en zo een grotere voorraad kan creëren dan via grijze import.

Binnenkort, op 22 januari 2019, stelt Honor in Parijs zijn Honor View 20 voor. De selfiecamera van die telefoon zit verwerkt in een kleine camera-inkeping zoals we bij de Galaxy A8s zagen, en verder is de telefoons randloos. We kregen al een teaser van dit toestel te zien.

Honor View 20 teaser

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk