'Pre-orders Galaxy S8 beginnen op 10 april, wereldwijd 21 april leverbaar'

'Pre-orders Galaxy S8 beginnen op 10 april, wereldwijd 21 april leverbaar'

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Kom dat zien... 

De presentatie van de Samsung Galaxy S8 en S8+ is nog maar een paar weken van ons verwijderd. De geruchtenmolen blijft daardoor op volle toeren draaien, en vandaag is geen uitzondering. Een rapport uit Zuid-Korea, het thuisland van Samsung, claimt namelijk dat de pre-orders van het nieuwste vlaggenschip van Samsung op 10 april zullen beginnen. Vervolgens zullen de wereldwijde leveringen op 21 april beginnen, zoals de bekende lekker Evan Blass al eerder bekend maakte. Dit rapport lijkt deze datum opnieuw te bevestigen, terwijl de info wanneer de pre-orders beginnen nieuw is.

Samsung heeft tijdens MWC 2017 laten weten dat de aankondiging van de S8 op 29 maart in New York zal plaats vinden. De pre-orders zullen, als dit gerucht klopt, dus 12 dagen later beginnen. De wereldwijde verkoop zal een kleine 11 dagen later van start gaan. Dit lijkt een logische tussenperiode, omdat Samsung deze dagen nodig heeft om de toestellen van productie naar de wereldwijde verkopers te verschepen.

Het ijzer smeden nu het nog heet is 

Hiermee houdt Samsung de periode tussen lancering, pre-orders en geplande levering zo klein mogelijk. Dit is positief om het publiek 'warm' te houden voor de S8. Diverse fabrikanten, waaronder Sony met de XZ Premium, kondigen hun toestellen aan en zijn pas enkele maanden later leverbaar. Hiermee bestaat de kans dat het toestel alweer vergeten is door het publiek en 'the next big thing' alweer is gearriveerd. Sinds Samsung alle ogen op zich heeft gericht met de randloze Galaxy S8, vermoedelijk genaamd Infinite Display, lijkt het erop dat ze goed zijn voorbereid om tijdens deze periode de hoge verwachtingen waar te maken.

Mocht je de laatste tijd geen nieuws hebben gevolg, hierbij een korte samenvatting van de geruchten over de Galaxy S8. Hoogtepunt zullen de randloze schermen van 5.8 inch voor de S8 en 6.2 inch voor de S8+ zijn, terwijl de body even groot blijft als hun voorgangers. Ook is er de krachtige Exynos 8895 aanwezig, 4GB aan werkgeheugen, 32 GB opslag, 12 MP camera, een vingerafdrukscanner aan de achterzijde, en natuurlijk draait het geheel op Android Nougat. Er zal de komende tijd nog genoeg informatie lekken over de S8, maar nu is er weer een puzzelstukje op zijn plek gevallen. Ga jij de S8 pre-orderen?

Via: Sammobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk