Nieuw in de Play Store-app: meldingen in het zijmenu [update]

Nieuw in de Play Store-app: meldingen in het zijmenu [update]

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Mijn meldingen

Op de Androidworld-redactie ziet bijna iedereen het mysterieuze mysterieuze nieuwe onderdeel in het zijmenu van de Google Play Store-app 'Mijn meldingen'. Zoals we wel vaker zien, is ook van deze nieuwe functie de precieze werking in nevelen gehuld. We weten dus niet welke meldingen hier komen te staan, aangezien het scherm aangeeft dat je helemaal bij bent, als je op het onderdeel klikt.

Het scherm hieronder geeft aan dat er, als de tijd daar is, belangrijke meldingen over je favoriete apps en games zullen worden weergegeven. Deze verzameling met notificaties zou volgens geruchten pas na 60 dagen worden verwijderd. De meldingen die hier komen te staan zullen voorregistraties voor nog niet uitgebrachte games. Het radartje met de instellingen heeft het ook nog over deals en promoties. Denk dus aan gepersonaliseerde aanbiedingen of tips voor apps en games. Voor nu zijn het aannames want er zijn geen meldingen over promoties en apps te zien.

De andere nieuwe functies die vorige week zijn opgedoken, hebben we nog niet gezien in de Play Store. We hebben het dan over de komst van modulaire apk's of installatiebestanden, peer-to-peer-updates en aangepaste beoordeling. Zodra hier meer over bekend is, lees je dat op Androidworld. Hebben jullie de knop met 'Mijn meldingen' ook al?

*Update 19-02: AW-lezer Hielke heeft inmiddels als meldingen ontvangen in het 'Mijn meldingen'-onderdeel. Op de screenshot hieronder zie je hoe dit eruit ziet.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk