‘Pixel 4 verschijnt in Clearly White, Just Black en Oh So Orange’

‘Pixel 4 verschijnt in Clearly White, Just Black en Oh So Orange’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4 (XL)

Google maakt er, sinds de introductie van zijn eerste Pixel-reeks, een gewoonte van om vreemde namen af te geven voor zijn kleurvarianten. Zo kwamen de Pixel 3 en Pixel 3 XL uit in Just Black, Very White en ‘Not Pink’ – waarbij de laatste een kleurvariatie is met een paarse tint. Google heeft een tweetal Pixel-toestellen om bij het Made by Google-event te onthullen: de Pixel 4 en Pixel 4 XL. In eerdere hands-ons waren de kleuren van de Pixel 4-reeks al zichtbaar, ditmaal zijn de namen van de kleuren uitgelekt. Volgens de geruchtenmolen, verschijnt de Google Pixel 4 (XL) in Clearly White, Just Black en Oh So Orange.

Pixel 4 XL kleuren

De Pixel 4-kleuren verschenen eerder al in een hands-on

Uiteraard verwijzen deze namen naar witte, zwarte en oranje Pixel 4 (XL)-toestellen, die in hands-on video’s te zien waren. Wil je het toestel goed beschermen, dan heeft Google daar in elk geval voor gezorgd; er komen namelijk weer een aantal Google-hoesjes beschikbaar voor de Pixel 4-reeks. Er zijn bij de lancering direct vier kleuren beschikbaar, aldus de bronnen van 9to5Google. Het zou gaan om blauw, grijs, zwart en oranje. Welke hoesjes er precies op de markt komen, is nog onbekend. Dat zal mogelijk in een later stadium uitlekken, tot op heden was er nog niks uitgelekt over de Pixel-hoesjes.

Pixel 4-geruchten

De geruchtenmolen voor de Google Pixel 4-reeks is al even aan het draaien. Daardoor weten we dat de Pixel 4-reeks gebruikmaakt van de Qualcomm Snapdragon 855-chipset, gecombineerd met 6 GB RAM-geheugen. Het toestel komt mogelijk beschikbaar met 64- of 128 GB-opslaggeheugen, al is het mogelijk dat Google de opslagconfiguraties per regio laat verschillen. Het scherm van de Pixel 4 (XL) is wederom een OLED-panel, ditmaal met een verversingssnelheid van 90 Hz. Google heeft zich ook op de cameraopstelling gericht, met de toevoeging van een 16 MP-telefotosensor op de Pixel 4 (XL).

Motion Sense

Google liet eerder al zien welke hardware de Pixel 4-reeks krijgt

Uiteraard is de 12 MP-sensor ook nog aanwezig, en aan de voorkant van het toestel vinden we een 8 MP-selfiecamera. Om aan de voorkant te blijven, daar vinden we namelijk de ‘stereo’ speakers van de Pixel 4-reeks – een van de speakers bevindt zich vermoedelijk aan de onderkant van het toestel, omdat er in de onderste rand geen ruimte meer is voor een speaker. Bovenin is de rand een stuk dikker, dat komt door de gezichtsherkenning en Project Soli-hardware voor de Pixel-toestellen. Als laatste kunnen we alvast zeggen dat de aanstaande telefoons van Google, met Android 10 (Q) worden afgeleverd.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk