'OnePlus Z: meer over verschijningsdatum en specificaties gelekt'

'OnePlus Z: meer over verschijningsdatum en specificaties gelekt'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus Z

De OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro werden in april losgelaten op het grote publiek, en hoewel het over het algemeen sterke toestellen zijn, blijft een deel van de OnePlus-fans op zijn honger zitten. De telefoons kosten namelijk zo'n 100 euro meer dan hun voorgangers en dat doet potentiële kopers twijfelen. Om die groep mensen alsnog te overtuigen komt OnePlus met een voordeligere telefoon, dat heeft het bedrijf zelf al bekend gemaakt.

De geruchtenverspreider 'LeakerBaba' deelde nu op Twitter dat we de OnePlus Z of OnePlus 8 Lite mogen verwachten in de tweede week van juli, dat zegt Gizchina. De lancering zou dan plaatsvinden tussen 6 en 12 juli als er geen wijzigingen komen, maar een exacte datum is nog steeds niet bekend. Eerder hintte een andere bron ook al naar juli, dus het lijkt erop dat deze informatie dat eerder lek bevestigt.

OnePlus 8 Lite renders

Specificaties

Verder zal de telefoon een 6,4 inch of 6,5 inch scherm krijgen met een scherminkeping in het midden in plaats van in de linkerbovenhoek zoals bij de OnePlus 8-reeks. Het AMOLED-paneel zal ook een 90 Hz-verversingssnelheid hebben, zoals we eerder zagen bij de OnePlus 8. De OnePlus Z komt met een genereuze 8 GB of 12 GB aan werkgeheugen en een respectievelijke opslag van 128 GB of 256 GB. Dit keer wordt er niets gelekt over de chipset, maar uit eerdere geruchten bleek dat het om de Snapdragon 765G gaat. De telefoon krijg daarnaast een 4000 mAh accu en een 30 watt snellader.

Op het gebied van camera's mogen we drie sensors verwachten op de achterkant, net zoals we eerder te horen kregen. De hoofdcamera heeft een 48 MP sensor en er is ook een 12 MP sensor en een 13 MP sensor aanwezig.

Meer details over die camera's krijgen we niet. We leren tot slot wel meer over de kleuren waarin de OnePlus Z verschijnt, want hij komt in het zwart, wit en blauw, en daarnaast komen er nog speciale kleurenvarianten. Kijk jij uit naar de OnePlus Z of OnePlus 8 Lite? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

OnePlus 8 Lite renders

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk