‘OnePlus 8, 8 Pro en 8 Lite worden begin april geïntroduceerd’

‘OnePlus 8, 8 Pro en 8 Lite worden begin april geïntroduceerd’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

OnePlus 8-serie

In 2019 begon OnePlus met het aanbieden van meerdere telefoons per smartphonereeks. In mei gaf het alle informatie over de OnePlus 7 en 7 Pro vrij. In oktober werden de toestellen opgevolgd door de OnePlus 7T en 7T Pro. Voor het begin van 2020, zou het Chinese bedrijf een drietal toestellen in gedachten hebben: de OnePlus 8, 8 Lite en 8 Pro. Met de 8 Lite, zou het willen terugkeren naar het midrange-segment, die het voor het laatst heeft aangeboord met de OnePlus X in 2015. Eerder liet OnLeaks weten, dat de telefoons tussen in februari en maart gelanceerd zouden worden. Inmiddels lijkt dat niet meer op de planning te staan.

Afbeelding van de vermoedelijke OnePlus 8 Pro

OnePlus stapt met de 8-serie af van de pop-up selfiecamera

Ishan Agarwal geeft namelijk aan dat de OnePlus 8-toestellen eind maart of begin april gelanceerd worden. Waarom OnePlus ervoor zou kiezen om de lancering, die met de OnePlus 7 en 7 Pro nog in mei plaatsvond, naar voren te schuiven is onbekend. Een mogelijke reden is de vroege lancering van high-end telefoons van de concurrentie. Zodra OnePlus z'n toestellen in de winkels heeft liggen, is de concurrentie al twee maanden actief met praktisch ‘dezelfde hardware’. Een lancering eind februari of begin maart zou zijn geannuleerd, na de komst van het coronavirus, zo schrijft OnLeaks in een reactie op Agarwal’s tweet.

Gelekte renders

Een lancering van de OnePlus 8-serie, hoeft niet lang op zich te laten wachten. Eerdere renders van de OnePlus 8, 8 Pro en 8 Lite hebben inzicht gegeven in het design van de telefoons. Gezien deze renders relatief vroeg beschikbaar kwamen, is het uiteraard van belang om ze met een korreltje zout te nemen. Een nabije lancering, zou ook passen bij de recente onthullingen die OnePlus heeft gedaan over zijn aanstaande vlaggenschippen. De fabrikant zou voor de eerste keer 120 Hz-schermen op zijn telefoons toepassen. Kijk jij uit naar de lancering van OnePlus’ telefoons voor de eerste helft van 2020? Laat het weten in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk