'OnePlus lanceert morgen 6T McLaren-editie met 10 GB RAM'

'OnePlus lanceert morgen 6T McLaren-editie met 10 GB RAM'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus 6T McLaren-editie

OnePlus heeft in een tweet een teaser online gezet die hint naar een nieuwe OnePlus-telefoon. Het gaat om de 6T McLaren-editie en in de tweet zien we dat vooral het opladen sterk in de verf wordt gezet: "Charging is about to hit warp speed", zo luidt de teaser. Ofwel vertaald: Opladen gaat lichtsnelheden bereiken. De telefoon kwam eerder al onder onze radar nadat OnePlus zijn samenwerking met sportwagenfabrikant McLaren had aangekondigd.

Samen met de teaser die OnePlus zelf heeft verspreid is er ook een Twitter-gebruiker genaamd Ishan Agarwal die de telefoon lekt. Hij noemt niet alleen de naam van het toestel, maar meent ook enkele specificaties te weten waarmee deze variant zich onderscheidt van de gewone OnePlus 6T waar we onlangs een review van online hebben gezet. De McLaren-editie komt met 10 GB aan RAM-geheugen net als de Xiaomi Mi Mix 3 en een variant van de OPPO Find X.

OnePlus 6T McLaren teaser

Warp Charge

De nieuwe OnePlus-telefoon zou verder ook verbeterde snellaadtechnologie krijgen die de naam Warp Charge krijgt. Volgens de Twitter-gebruiker zou je zo een dag batterij halen als je je telefoon slechts 20 minuten met de oplaadkabel verbindt.

Het is nog niet duidelijk wat we precies mogen verwachten van de verbeterde snellaadtechnologie uit deze telefoon, maar het zou niet verwonderlijk zijn dat we de OnePlus-benadering van OPPO's razendsnelle Super VOOC te zien krijgen. Daarmee wordt een telefoons sneller opgeladen door de accu in twee te splitsen en een hoge voltage aan te sturen. OPPO stelde dan wel onlangs bij Androidworld dat het geen technologie deelt met OnePlus, maar het oog zegt toch wel echt iets anders.

Super VOOC OPPO

De 50 W Super VOOC-oplader van OPPO laadt je telefoon in een halfuur naar 75 procent

Beschikbaarheid

Voorlopig kan er enkel gespeculeerd worden over wat we te zien zullen krijgen, maar zeker is wel dat er na de paarse variant nog een nieuwe OnePlus-telefoons verwacht mag worden. De lancering zou voor morgen gepland zijn. Het is nog niet bekend hoeveel meer deze 6T-variant zal kosten.

Wat verwacht jij van de nieuwe McLaren-editie? Zou je deze telefoon willen kopen? Laat het ons weten in de reacties?

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk