'Motorola Frontier met giga 194 MP camera in renders te zien

'Motorola Frontier met giga 194 MP camera in renders te zien

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Motorola Frontier is een aankomend toptoestel met een 194 MP hoofdcamera. Er zijn renders van de telefoon gelekt en we zien daarbij dat de camera sterk uit de behuizing steekt. We bespreken wat we al weten over het toestel.

Motorola Frontier

Volgende week op 24 februari zal Motorola volgens geruchten zijn Edge 30 Pro-vlaggenschip voorstellen. Het toestel krijgt een Snapdragon 8 Gen 1-chipset, twee 50 MP camera's en een een stylus. Toch eindigen daarmee Motorola's plannen voor het premium segment niet.

In januari lekte informatie over een 'Frontier'-toptoestel, de eerste smartphone die een 200 MP camera gebruikt. De geruchtenverspreider Even Blass komt naar buiten met de eerste beelden van de telefoon. Het valt op dat de Frontier an sich wel dun is, maar dat het apparaat wel een stevig camera-eiland heeft. Het komt in twee niveaus uit de behuizing. We zien dat de groothoek- en telecamera lichtjes uit de achterzijde steekt, terwijl de grote hoofdsensor nog iets verder komt kijken.

Gelekte specificaties

Het is daarnaast opmerkelijk dat Evan Blass in zijn tweet spreekt over een 194 MP hoofdcamera en dat terwijl de Frontier, volgens de geruchten, een 200MP ISOCELL HP1-camerasensor van Samsung krijgt. Een camera met een grootte van 1/1.5 inch. We vermoeden dat het beeld lichtjes wordt bijgesneden door Motorola en dat Blass daarom over 194 MP spreekt.

Gelekte renders van de Motorola Frontier

Gelekte renders van de Motorola Frontier

Verder is ook gelekt dat de telefoon werkt met een 6,7 inch OLED-scherm dat een hoge verversingssnelheid heeft van 144 Hz. De motor van de Frontier is eveneens de Snapdragon 8 Gen 1 van Qualcomm en hij werkt met een 4.500 mAh accu. Het is opvallend dat Motorola volgende de gelekte informatie een betere snellaadtechniek zal voorstellen die laadt met een vermogen van 125W. Verder kan de Frontier ook draadloos opladen met 50W.

Beschikbaarheid

Volgens geruchten zullen we tot juli geduld moeten koesteren, want dan zal de telefoon op de markt komen. We zullen dus eerst de Edge 30 Pro zien. Wat denk jij over Motorola en zijn inspanningen om meer met premium toestellen naar buiten te treden? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk