Google Play Gift Cards nu te koop in Nederland en België (onofficieel)

Google Play Gift Cards nu te koop in Nederland en België (onofficieel)

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Google Play Gift Cards

De Google Play Gift Card is een cadeaukaart met een bepaald tegoed dat uitgegeven kan worden in de Play Store om er apps, games of andere content mee te kopen. Officieel zijn deze kaarten niet in Nederland en België te koop, ook al is er veel vraag naar. Een Nederlands bedrijf dat veel van dit soort kaarten aanbiedt heeft een voorraad Play Gift Cards en wij hebben geverifieerd dat deze kaarten ook daadwerkelijk in Nederland (en België) werken.

Google Play Gift Cards via iDeal

De Google Play Gift Cards zijn te koop voor de waarde die ze vertegenwoordigen en een kleine opslag. Er zijn een drietal varianten beschikbaar:

➤ € 15 te koop voor € 17,49

➤ € 25 te koop voor € 27,49

➤ € 50 te koop voor € 52,49

Deze kaarten zijn onder andere via iDeal aan te schaffen via deze webshop, ook het Belgische Bancontact/Mistercash is beschikbaar. Na het aanschaffen van de code, ontvang je een email met hierin de te gebruiken code. Deze dien je vervolgens in te vullen in de Play Store op je device (in het linkermenu 'Inwisselen') en het tegoed wordt toegevoegd aan het saldo. Wil je het tegoed vervolgens gebruiken, dan dien je de correcte betaalmethode te selecteren op nadat er op 'installeren' is geklikt in de Play Store. Deze manier van betalen in de Play Store lijkt een uitkomst voor velen. De verschillende Google Play Gift Cards zijn hier te bestellen.

Ter volledigheid: dit betreft NIET de officiële introductie van de Play Store Gift Cards in Nederland en België. Deze kaarten komen uit het buitenland (Frankrijk en Duitsland) maar werken wel in Nederland en België.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk