Google Pixel Buds Pro officieel: oordopjes met noisecancelling

Google Pixel Buds Pro officieel: oordopjes met noisecancelling

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Google heeft zojuist op zijn Google I/O 2022 evenement de Pixel Buds Pro aangekondigd. De draadloze oordopjes komen in de vier kleuren 'Coral', 'Charcoal', 'Lemongrass ' en 'Fog' op de markt en beschikken over noisecancelling.

Google Pixel Buds Pro

De Pixel Buds Pro zijn de nieuwe draadloze oortjes van Google. De Bluetooth-oortjes komen onder andere met ANC, ofwel active noise cancelling, dat ervoor zorgt dat omgevingsgeluid zoveel mogelijk wordt weg gefilterd. Dit is een functie welke de Pixel Buds 2 niet hebben. De oordoppen hebben ook een aangepaste audiochip met aangepaste microfoons die moeten zorgen voor helder geluid en goede ruisonderdrukking. Google beweert dat de nieuwe Pixel Buds Pro een batterijduur van 11 uur heeft en 7 uur met ANC ingeschakeld. De oordoppen kunnen draadloos worden opgeladen.

Spatial Audio en multi-point connection

Google komt "later dit jaar" met een OTA-update voor de Pixel Buds Pro waarmee de oordopjes kunnen profiteren van ruimtelijke audio voor een meer meeslepende ervaring. De muziek 'volgt' dan de bewegingen van je hoofd en passen het geluid daarop aan waardoor je een soort driedimensionaal geluid ervaart. Het lijkt een beetje op de functie 'Spatial Audio' van Apple.

Google Pixel Buds Pro officieel: oordopjes met noisecancelling

De nieuw oortjes van Google krijgen tevens ondersteuning voor multi-point connection. Hiermee kan je de oortjes aan twee apparaten tegelijkertijd koppelen. Als er dan een oproep binnenkomt, herkent de koptelefoon het apparaat en maakt hij automatisch verbinding. Zo kan je snel het telefoongesprek aannemen om erna weer naar de muziek of de podcast op je laptop te luisteren.

Wanneer beschikbaar?

Google zal de Pixel Buds Pro zijn op 21 juli beschikbaar voor een adviesprijs van 219 euro. De oordoppen zijn hier ook officieel verkrijgbaar. Je kan in de winkels hieronder terecht voor de oordopjes van Google.

Google Pixel Buds Pro kopen
Google Pixel Buds Pro kopen
Google Pixel Buds Pro kopen

Google Pixel Buds Pro kopen

De Google Pixel Buds Pro zijn oordopjes met noisecancelling. Ze zijn in vier kleuren verkrijgbaar en hebben een batterijduur van 11 uur en 7 uur met ANC ingeschakeld. De oordoppen kunnen draadloos worden opgeladen en profiteren van ruimtelijke audio.

€ 219

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk