'Google Pixel 4-verpakking bevestigt: geen usb-c-oortjes of 3,5 mm adapter'

'Google Pixel 4-verpakking bevestigt: geen usb-c-oortjes of 3,5 mm adapter'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4-verpakking

De Google Pixel 4 en Pixel 4 XL worden morgen onthuld tijdens het Made by Google-evenement in New York. Eén dag voor de lancering van Googles laatste vlaggenschepen hebben we voor het eerst de doos gezien waarin de apparaten worden verscheept.

Het gaat om een telefoon in de kleur 'Just Black' die in handen kwam van een Reddit-gebruiker. De Pixel 4-telefoons die al volop eerder zijn gelekt, kwamen in een plaatsvervangende doos zonder de officiële bedrukking. Dit keer zien we een doos met het Google-logo en daaronder het opschrift 'Pixel 4' met een beeld van de achterkant van de zwarte telefoon. Aan de linkerzijkant staat 'Google' en achterop vinden we '#teampixel' met opnieuw een beeld van de achterkant van het toestel. Opvallend is de witte powerknop van de telefoon die erg contrasterend is met de zwarte achterkant en zijkant.

Inhoud van de doos

Verder kunnen we het ook hebben over de inhoud van de doos die op de verpakking staat vermeld: een 18 watt usb-c-oplader, een oplaadkabel en een Quick Switch Adapter. Eigenaars van het Google-vlaggenschip krijgen dit keer dus geen meegeleverde usb-c-oortjes of 3,5 mm-adapter. Het lijkt erop dat Google daarmee zijn gebruikers richting draadloze alternatieven wil sturen, en dat sluit dan weer naadloos aan bij de verwachte lancering van een paar draadloze oortjes: de 'Pixel Buds 2'. Eerder leerden we al over de inhoud van de doos dankzij een gelekte lijst met specificaties, maar deze nieuwe informatie bevestigt dat gerucht.

In dit artikel leer je alles over de Pixel 4 en al onze verwachtingen van Made by Google 2019. Wat vind jij van het ontbreken van de audiojack-adapter en meegeleverde oortjes? Zal het volgens jou gebruikers in de richting van Googles eigen draadloze oortjes sturen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Google Pixel 4

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk