Google Pixel 3 Lite gelekt in kwalitatieve hands-on video: alle info op straat

Google Pixel 3 Lite gelekt in kwalitatieve hands-on video: alle info op straat

Google Pixel 3 Lite

Google is echt enorm slecht in het bewaren van geheimen, dat bleek al eerder vandaag met het grote lek van Android Q, en dat stellen we nu opnieuw vast. De Google Pixel 3 Lite is een midrange-telefoon gemaakt door Google die eerder al onderwerp was van geruchten. Er zijn al verschillende foto's van de telefoon opgedoken, we zagen al specificaties en camerafoto's van het toestel en de we weten dat de verschijningsdatum voor de telefoon gepland staat voor deze lente.

De Pixel 3 Lite heeft alvast bewezen dat hij een waardig deel is van de Pixel 3-reeks, want ook dit toestel is alvast voor de lancering onderdeel van een professioneel gemaakte YouTube-video. Het nieuwe YouTube-kanaal Andro News toont de telefoon in onderstaande video met QHD-resolutie. Het gaat duidelijk om een vergevorderd prototype van de telefoon.

Wat weten we?

De Google Pixel 3 Lite is een toestel uit het middensgement met codenaam 'Sargo'. Het toestel is daarmee opnieuw naar een vissensoort genoemd net als zijn grotere broertjes, namelijk de witte zeebrasem voor de geïnteresseerden. Het toestel ziet er gelijkaardig uit als het design van de Pixel 3 met behoorlijk grote schermranden boven- en onderaan. Dit keer werd de behuizing van de telefoon uit plastic gemaakt.

de telefoon kreeg een 5.56 inch LCD-scherm met een resolutie van 2220 bij 1080 pixels. Onder de motorkap van de telefoon zit de Snapdragon 670. We kennen die 2,0 GHz-chipset onder meer van de Chinese variant van de OPPO RX 17 Pro, de OPPO R17. De Pixel 3 Lite krijgt verder evenveel RAM-geheugen als de Pixel 3 en de Pixel 3 XL, namelijk 4 GB. De telefoon moet het wel doen met een beperkte interne opslag van 32 GB. De accu van de Pixel 3 Lite heeft een capaciteit van 2915 mAh, dat is even groot als de batterij van de Pixel 3. Interessant is ook dat er opnieuw een hoofdtelefooningang aanwezig is.

De camera van de Pixel 3 zou op het gebied van hardware ongewijzigd zijn gebleven. er is nog steeds een enkele lens met een 12 megapixel sensor en een f/1.8 diafragma. Ook de pixelgrootte van 1.4 µm bleef behouden. Andro News beweert in zijn video dat de camera foto's van dezelfde kwaliteit aflevert als de Pixel 3, maar de YouTuber legt geen vergelijking op tafel. Er is natuurlijk een groot verschil in mogelijkheden wat beeldverwerking betreft tussen de Snapdragon 670 en de 845. Er is ook nog niets bekend over de implementatie van de Pixel Visual Core-chip die eveneens de cameraprestaties verbetert.

Google Pixel 3 Lite

Een eerdere gelekte afbeelding van de Pixel 3 Lite

Beschikbaarheid

De Google Pixel 3 Lite zal volgens de geruchten deze lente beschikbaar zijn, maar een lanceringsdatum is nog niet bekend. Verwacht wordt dat de telefoon een prijskaartje zal hebben tussen de 350 euro en de 450 euro.

Wat denk jij over de Google Pixel 3 Lite? Wat lijkt jou goed en minder goed aan deze telefoon? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Google Pixel 3a
3000 mAh
5.6 inch - 2220 bij 1080 px
64 GB
Qualco SDM670 Snapdragon 670

Meer info

Google Pixel 3a
3000 mAh
5.6 inch - 2220 bij 1080 px
64 GB
Qualco SDM670 Snapdragon 670

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties