Naar content
Trending apps
 • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

 • Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
 • Fortnite

 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
 • OPPO Find X2 Pro

 • Google Pixel 4a

 • OnePlus Nord

 • Samsung Galaxy A51

 • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Iemand een Apple AirPower-skin als onderlegger?

Onze favoriete 1 april-grappen: praten met tulpen en de zevende cameraring bij de Nokia 9 PureView

· 01 april 2019

Het is 1 april en op die dag is niemand veilig voor een flinke portie bedrog. In dit artikel hebben we onze 10 favoriete grappen voor 1 april gebundeld.

1. Tikkie

De betaal-app Tikkie heeft een wel heel bijzondere werknemer aangeworven, namelijk Jody Bernal, dat is de zanger van het bekende nummer 'Que sí que no'. De Tikkie Incassodienst onder leiding van Bernal komt langs bij vrienden die steeds maar uitstellen om een Tikkie aan jou te betalen. Vervolgens maakt hij een einde aan wanbetalers. Tik op onderstaand bericht op Instagram om de nieuwe dienst te leren kennen.

Onze 9 favoriete 1 aprilgrappen verzameld

2. OnePlus

OnePlus is al langer meer dan alleen een fabrikant van smartphones, want het bedrijf maakt ook rugzakken en komt volgend jaar met een slimme televisie op de markt. De opstap naar een slimme elektrische wagen was dus niet erg groot. De Warp Car kan je eenvoudig via je smartphoneoplader opladen en met je telefoon besturen. Ontdek hem hier. Tik op de afbeelding om hem in een video te bewonderen.

OnePlus Warp Car

3. Waze Community Nederland

Waze is natuurlijk al een erg handige app die je precies vertelt wanneer je moet vertrekken naar je bestemming om op tijd te komen. Al is het verkeer op de Nederlandse wegen soms zo druk dat de files vermijden haast onmogelijk wordt. Gelukkig zijn er nog de vele waterwegen om daarvoor een uitkomst te bieden en de Nederlandse Waze-community stelt daarom 'Wave' voor, dat is een up-to-date waternavigatie-app. 

Onze 9 favoriete 1 april-grappen verzameld

4. Coolblue

Iedereen is bekend met de blauwe dozen van Coolblue, maar de online-winkel heeft nu een belangrijke verbetering aangebracht voor zijn kartonnen verpakking genaamd 'Pakketpanelen'. Zonnepanelen werden naadloos verwerkt in de verpakking en je kan nu elektronische apparaten opladen door een oplaadkabel in de usb-poort te pluggen die zich in de letter 'e' van het Coolblue-logo bevindt. 

5. Google

Ook Google stelt dit jaar niet teleur met al zijn baanbrekende nieuwe diensten die gelanceerd worden. Allereerst is er een nieuwe functie in de Google Files-app. Files hielp al langer om je telefoon vrij te maken van rommel en overbodige bestanden, maar Google heeft nu een feature ontwikkeld waarmee door haptische feedback het vuil van je toestel verwijderd wordt. 'Screen Cleaning' legt bovendien een afstotende film over je telefoon waardoor hij ook nadien langer beschermd blijft tegen vuil. 

Google Nederland komt daarnaast met een staaltje technologie van eigen bodem, Google Tulip. Onderzoekers hebben het mogelijk gemaakt om te communiceren met tulpenbloemen en hun gevoelens zo te begrijpen. Je kan nu dankzij Assistent met je tulpen praten zodat je altijd weet of ze meer nood hebben aan extra zonlicht of water.

Als laatste is er natuurlijk nog het bekende spel Snake dat vandaag speelbaar is vanuit de zijbalk in Google Maps. Zo kan je het spelletje spelen op kaarten van wereldsteden. Lees er alles over in dit artikel.

6. Bol.com

Cadeaus geven en krijgen is altijd leuk, maar wat geef je aan vrienden die alles al hebben? Bij Bol.com hebben ze flink hun hersens over die moeilijke vraag gepijnigd en kwamen uiteindelijk met de 'Nul euro-cadeaukaart': ideaal voor mensen die alles al hebben.

Onze 9 favoriete 1 aprilgrappen verzameld

7. Deliveroo

De etenbesteldienst Deliveroo heeft een nieuwe feature aangekondigd voor zijn app, nadat ze eerst zorgvuldig geluisterd hebben naar de feedback van klanten. Deliveroo heeft ontdekt dat veel mensen de korsten van pizza weggooien. Na talloze verzoeken van klanten is er nu een nieuwe optie gekomen in de app waarmee je telkens moet aangeven of je een pizza met of zonder deegrand wil.

Onze 9 favoriete 1 april§grappen verzameld

8. Nokia

De Nokia 9 PureView komt met zeven ringen waarbij gebruikt worden voor cameralenzen en één voor de flitser. HMD Global heeft nu eindelijk onthuld waarvoor de zevende, donkere, ring precies dient. Het gaat om 's werelds eerste X-Ray-sensor in een smartphone, dat maakte Nokia's CPO Juho Sarvikas bekend in een tweet. Dankzij die scanner kan je zelf met behulp van een Nokia 9 PureView-telefoon de beenderenstructuur van je lichaam bestuderen. Het Finse bedrijf lanceert daarbij ook de X-Ray-app waarmee je rechtstreeks scans kan verzenden naar je lokale ziekenhuis. Tik op onderstaande afbeelding om het te ontdekken.

Onze 9 favoriete 1 aprilgrappen verzameld

9. dBrand

Apple heeft bekend gemaakt dat de lancering van een eigen draadloze oplader, de AirPower, is opgeschort. Dat is geen 1 april-grap, maar werkelijkheid. DBrand is een bedrijf dat bekend staat omwille van zijn eigen skins waarmee je een product kan personaliseren en beschermen. Lees er meer meer over in dit artikel. Het bedrijf verkoopt nu skins voor de AirPower-draadloze oplader die nooit zal worden uitgebracht. Je kan ze gebruiken als een gepersonaliseerde onderlegger voor een kopje koffie of je kleeft het op de laatste pagina van je boek om het einde te verpesten. Je kan ze hier bestellen.

Onze 9 favoriete 1 aprilgrappen verzameld

Wat was jouw favoriete grap op 1 april? Heb je zelf misschien een goede grap uitgehaald? Welke kleurenvariant van de dBrand-skin voor de AirPower is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

De nieuwste artikelen over Nokia 9 PureView

Updatenieuws: deze telefoons ontvangen een (beveiligings)update

Updatenieuws: deze telefoons ontvangen een (beveiligings)update

Nokia 9 PureView ontvangt Android 10-update in Nederland

Nokia brengt oktober-patch uit voor diverse telefoons

Nokia teaset aankondiging op 6 juni, opvolger Nokia 9 PureView?

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (3)
Bezig met laden van reacties...