Naar content
Trending apps
 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

 • Facebook

Trending games
 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

 • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
 • Samsung Galaxy Z Flip

 • Samsung Galaxy Note 10 Lite

 • Realme X2 Pro

 • Samsung Galaxy S20 Ultra

 • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Wie is er stiekem verliefd op Penny?

Androidworld wenst iedereen een fantastisch 2019!

· 02 januari 2019

We hebben 2018 ingewisseld voor een fris, nieuw 2019. Androidworld kijkt uit naar een nieuwe Androidjaar en wenst iedereen hierbij een super 2019!

Androidworld

Het nieuwe jaar is begonnen en sommige zijn al aan het werk, anderen genieten nog even van een aantal vrije dagen. Wij staan even stil bij het afgelopen jaar en kijken met smart uit naar wat dit nieuwe jaar voor Android-nieuws in petto heeft!

Android(world) in 2018

2018 is voor Androidworld een druk jaar geweest. We hebben allereerst een nieuwe redacteur in ons midden, Sebastien Marien, die ooit viel voor de Samsung Omnia met Windows Mobile 6.5 om daarna over te stappen op de HTC Desire HD met Android 2.3 Gingerbread en nu belt met een Google Pixel en een Huawei Mate 20 Pro. Daarnaast hebben we een nieuwe stagiair mogen verwelkomen. Zijn naam is Stijn Wanders en hij volgt de opleiding redactiemedewerker op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Stijn schrijft voor Androidworld nieuwsartikelen en reviews. Daarnaast werkt hij voor ons als fotograaf en video-editor.

Daarnaast is Androidworld België uitgebreid met een aantal nieuwe gezichten. Naast hoofdredacteur Bart Stoffels en de vaste kern Jiri Truijen en Sven Brys, schrijven Quentin Debode en Peter Colpaert ook mee om de Belgische Androidworldlezers van hun dagelijkse portie (nieuws)artikelen en reviews te voorzien.

Samen met ondergetekende, Laurence Arnold, Dimitry Vleugel, Sander Tuit, Patrick Klijzing en Niels Anders werken wij dagelijks keihard om jullie te voorzien van nieuws, reviews, tips, howto's, video's, unboxings en weggeefacties en nog veel meer.

Ben je nieuwsgierig naar alle redacteurs en de moderators van Androidworld? Wie er door de Android-microbe gebeten is, wie stiekem verliefd op Penny is, en wie er op een veel te dure Macbook werkt? Klik dan op de links hieronder.

Alle redacteurs van Androidworld Nederland

Alle redacteurs van Androidworld België

Events met lezers en fabrikanten

Daarnaast hebben we weer een aantal events georganiseerd zoals de Androidworld x Honor Meetup in Rotterdam waar we samen met lezers de Honor 8X en de Honor Magic 2 konden proberen. Dit was een erg geslaagd event waarbij lezers niet alleen de toestellen mochten zien maar ook in contact konden komen met de mensen van Honor.

We hebben op 9 oktober ook een eigen Made by Google Viewing Party in Haarlem georganiseerd. We hebben hier samen met lezers gekeken naar de Made by Google-livestream van Google. Vervolgens hebben we in een eigen livestream waar de producten die tijdens de Made by Google-persconferentie zijn aangekondigd, nog eens uitvoerig bespreken op basis van vragen en opmerkingen van onze lezers. 

Deze events vielen goed in de smaak en we zijn van plan om in dit nieuwe jaar het organiseren van deze events gewoon door te zetten!

Toplijstjes 

Uiteraard hebben alle Androidworld-redacteurs zoals gebruikelijk hun top 5 met beste smartphones, apps, games en gadgets van 2018 voor jullie op een rij gezet. Van Nokia 7 Plus tot Google Home Hub, van Fun Run 3 tot JBL-oortjes. Heb je deze gemist of wil je ze nog eens doornemen om inspiratie op te doen? Hieronder vind je ze allemaal.

5 beste smartphones, apps, games en gadgets van 2018 volgens Laurence

5 beste smartphones, apps, games en gadgets van 2018 volgens Claudia

5 beste smartphones, apps, games en gadgets van 2018 volgens Sebastien

5 beste smartphones, apps, games en gadgets van 2018 volgens Jiri

5 beste smartphones, apps, games en gadgets van 2018 volgens Sven

5 beste smartphones, apps, games en gadgets van 2018 volgens Dim

5 beste smartphones, apps, games en gadgets van 2018 volgens Stijn

Androidworld weet raad

Ook in 2018 zijn er vragen en opmerkingen bij ons binnen over voor ons niet zo relevante onderwerpen zoals taalcursussen, servies, bonuspunten, nieuwslezers, robijnen, verwijderde apps terugplaatsen en nog veel meer. Deze vragen en opmerkingen heeft onze forum-admin Patrick in een mooi artikel samengevat.

2018 hebben we tevens afgesloten met een dankwoord aan onze tipgevers. Mede dankzij hen is Androidworld een super-community met vele tips over nieuwe apps en andere updates.

Bedankt en gelukkig nieuwjaar!

Zonder jullie geen Androidworld dus hierbij willen wij iedereen bedanken voor het lezen, reageren, e-mailen, tippen en delen op, rondom en met de mensen achter Androidworld. Daarnaast willen we ook iedereen die betrokken is bij Androidworld bedanken, zoals de forummods en andere vrijwilligers.

Namens iedereen bij Androidworld wensen we je een geweldig nieuwjaar toe en dat al jullie (Android)dromen in 2019 mogen uitkomen.

De nieuwste artikelen over AW Reader: nieuws en apps

Androidworld-nieuws en community, volg hier je favoriete Android-site

[video] MWC 2019 dag 1: wat we allemaal niet mogen vertellen

Beste Android-apps in de Google Play Store: week 24 - 2018

6 beste nieuwe Android-apps en -games mei 2018

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (13)
Bezig met laden van reacties...