Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

rsim

rsim

  • Lid sinds 06 juni 2016
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #1
  • 6 juni 2016
  • 21:40

Dag allen,

Ik heb sinds een maand of twee de S7 edge.
Ik reis nu veel met de trein en wil de internetverbinding van mijn telefoon gebruiken (hotspot).
Instellen wat in no time gebeurd mij ipad en surface herkennen de wifi en maken ook verbinding echter ik krijg geen verbinding met internet. Mijn sufrace heeft over een beperkte wifiverbinding, de ipad meldt niets maar ook daar geen verbinding met internet…
Iemand meer hier al mee te maken gehad??
Of een oplossing?

Alvast bedankt voor het meedenken.

Bewerkt (6 juni 2016 21:41) | spelfout
CaseyTwo

CaseyTwo

  • Lid sinds 07 juni 2016
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #2
  • 7 juni 2016
  • 17:09

Hier ook S7-Edge zelfde probleem. Mijn provider Vodafone gebeld en heeft ook een test met hun eigen toestel gedaan en bevestigd dat dit een Samsung bug is! Hun advies was Samsung bellen (088-9090100) en klacht droppen. Want Samsung gaat alleen aan de slag bij zoveel mogelijk klachten. Dat is mij net meegedeeld door nota bene Samsung medewerker. DUS: ALLEMAAL nu bellen naar Samsung aub.
Succes en vriendelijke groet. 

rsim

rsim

  • Lid sinds 06 juni 2016
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #3
  • 7 juni 2016
  • 20:05

Door goed te zoeken op internet heb ik een workaround gevonden die werkt.
Wat je moet doen is ga naar Instellingen / Mobiele netwerken / Namen toegangspunten. 
Zoek nu het geselecteerde toegangspunt op, in mijn geval: Vodafone NL, druk op je toegangspunt en scroll naar Type toegangspunt, bij mij stond daar default,mms, verander dit in * en verlaat nu dit scherm.
Activeer nu je hotspot en zie daar, je telefoon is een heuse hotspot en als je Wifi Delen aanzet, werkt je telefoon ook als een Wifi repeater als deze verbonden is met Wifi.

Succes!

CaseyTwo

CaseyTwo

  • Lid sinds 07 juni 2016
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #4
  • 7 juni 2016
  • 21:27

Hé, super!!! Ontzettend bedankt voor het delen van je oplossing maareh…hoe kóm je erop, dat ene sterretje ;-)

Vodafone wist het niet, Samsung wist het niet but, YOU DID IT!!

Groeten,
Kees

rsim

rsim

  • Lid sinds 06 juni 2016
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #5
  • 7 juni 2016
  • 21:33

Hé, super!!! Ontzettend bedankt voor het delen van je oplossing maareh…hoe kóm je erop, dat ene sterretje ;-) Vodafone wist het niet, Samsung wist het niet but, YOU DID IT!! Groeten, Kees
Ik zag het op tweakers.net. Waarom het nu werkt weet ik niet.
Maar het werkt!

Groet, Rolf

Ozzie52

Ozzie52

  • Lid sinds 06 februari 2015
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 juli 2016
  • 10:39

Ik had hetzelfde probleem, dankzij jouw instructies nu opgelost. Super, bedankt!!!

fnaaijkens

fnaaijkens

  • Lid sinds 12 september 2016
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #7
  • 12 september 2016
  • 13:57

Je bent de enige die ik heb kunnen vinden die dit heeft gemeld. Dik probleem opgelost. DANK DANK

pappiedappie

pappiedappie

  • Lid sinds 19 september 2010
  • Berichten 679
  • Reputatie 0
  • #8
  • 9 oktober 2016
  • 20:26

Dus echt super bedankt. Uur lopen zoeken waarom eea niet werkte. * was de oplossing. Super..

channie2703

channie2703

  • Lid sinds 27 november 2016
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #9
  • 27 november 2016
  • 12:52

Ik kan daar dus niks in veranderen in die in stellingen.. is allemaal lichtgrijs.

Maar nog steeds geen hotspot kunnen maken

rsim

rsim

  • Lid sinds 06 juni 2016
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #10
  • 27 november 2016
  • 16:25

Wat je kunt doen is alle instellingen noteren, en deze verwerken in een nieuw toegangspunt. Dit doe je via Meer.
Daar voeg je in het juiste veld het sterretje in.
Dan gooi de bestaande weg en je nieuwe toegangscontrole noem je als de oude.
Dan zou het ook moeten werken.

Succes

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren