Zo bestel je een maaltijd via Thuisbezorgd met de Google Assistent

Zo bestel je een maaltijd via Thuisbezorgd met de Google Assistent

Thuisbezorgd en Google Assistent

Iedereen die van lekker eten houdt en een druk leven leidt, kan zijn favoriete maaltijden nu via de Google Assistent bij Thuisbezorgd.nl bestellen. Thuisbezorgd.nl laat zojuist weten dat het de eerste organisatie in Nederland is die de mogelijkheid biedt om iets te bestellen via een spraakassistent.

Om een pizza te bestellen zeg je 'OK Google, praat met Thuisbezorgd’. Dan krijg je de melding dat je Thuisbezorgd eerst aan je account moet koppelen. Dit doe je in de Google Home-app. Je zult zien dat Thuisbezorgd gebruik maakt van het 'Werkt met Google Assistent'-ecosysteem. Google hoopt dat steeds meer ontwikkelaars toepassingen gaan maken die werken met de Google Assistent.

Thuisbezorgd en Google Assistent

Vervolgens geef je je adresgegevens en drie favoriete gerechten van restaurants bij je in de buurt op. Deze favorieten geef je een naam. Je kan onder andere kiezen uit Burger, Sushi, Romantisch diner of Kater. Daarna maak je verbinding met Google Assistent. Vooralsnog kun je bij het plaatsen van een bestelling via Google Assistent alleen contant betalen.

Thuisbezorgd en Google Assistent

Je kon al eten via Thuisbezorgd.nl bestellen via de Apple TV, Android TV, Samsung TV, Xbox One en Samsung Family Hub Fridge en nu is daar Google Assistent aan toegevoegd. Maurine Alma, CMO van Takeaway.com (moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl) legt uit waarom ze de samenwerking met Google Assistent hieraan hebben toegevoegd: "Wij weten dat onze klanten niet alleen een breed aanbod van gerechten verwachten, maar ook de makkelijkste manieren om te bestellen. Via de Google Assistent kunnen ze bestellen met hun stem, handsfree. Wij zien dit als een natuurlijke ontwikkeling. Het is een goed voorbeeld van hoe moderne technologie het leven van mensen makkelijker maakt, nu en in de toekomst."

Thuisbezorgd.nl - Online eten bestellen
Met de app van Thuisbezorgd kun je erg makkelijk snel en eenvoudig eten bestellen of afhalen via je smartphone en je tablet. De app zoekt welke restaurants ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties