Sonos is nu rechtstreeks vanuit Spotify te bedienen

Sonos is nu rechtstreeks vanuit Spotify te bedienen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Sonos bèta 7.0

Om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe functie, moet je eerst aangemeld zijn voor het bètaprogramma van Sonos. Je krijgt dan als bètagebruiker een e-mail met informatie over het bètaprogramma met versienummer 7.0. Hierin is te lezen dat Spotify naar elke Sonos-speaker te streamen is. De Sonos-speakers zijn daarnaast te groeperen om een feestje te maken (en het volume voluit gooien) maar ook te delen met iedereen die de Spotify-app heeft geïnstalleerd. Onderweg in de trein naar huis, zijn de Sonos-speakers al in de Spotify-app te bedienen, zodat je meteen kunt genieten van de muziek als de voordeur opengaat.

Installatie

Na het volgen van de installatie-instructies in de e-mail, zul je een Sonos-account moeten instellen in de Sonos-app. Hierdoor kunnen de Sonos- en Spotify-apps informatie delen en samenwerken. Ook is een Spotify Premium-account een vereiste. De volgende stap is het afspelen van muziek in de Spotify-app via Spotify Connect, een functie waarmee je vanuit Spotify kunt streamen naar andere apparaten in huis. Selecteer daar één van je Sonos-speakers of allemaal tegelijkertijd (via groeperen) en genieten maar.

Beschikbaarheid

Via onderstaande links kun je Spotify en Sonos downloaden. Maar eigenlijk maakt deze nieuwe mogelijkheid de Sonos-app overbodig. De overige instructies zijn in de e-mail, die je als bètagebruiker ontvangt, terug te vinden.

Sonos S1 Controller for Android

Sonos S1 Controller for Android

Sonos is een muzieksysteem dat bediend kan worden via een smartphone of tablet met de Sonoy Controller for Android-applicatie. Hiermee is het mogelijk diensten zoals ..
Spotify - Muziek en podcasts

Spotify - Muziek en podcasts

Kan je Spotify gratis gebruiken? Spotify is een populaire muziekapp in Nederland die momenteel wereldwijd 159 miljoen gebruikers heeft waarvan 71 ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk