Runtastic lanceert gezonde recepten-app: Runtasty

Runtastic lanceert gezonde recepten-app: Runtasty

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Runtasty - Healthy Recipe Book

Runtastic is een van de bekendere Android-apps op het gebied van hardlopen en fitness maar ondertussen heeft de ontwikkelaar al veel meer apps in de Play Store gepubliceerd. Onder andere voor mountainbiken, push-ups, hartslagmeters, als het maar met een gezond lichaam te maken heeft. Er ontbrak nog een app over voeding, want de juiste voeding is zeer belangrijk als je veel sport. Daar is nu verandering in gekomen.

Runtasty is een Engelstalige app met meer dan 40 door diëtisten goedgekeurde gezonde recepten waarbij speciale dieetwensen zoals glutenvrij, veganistisch of koolhydraatarme dieten gewoon worden meegenomen. Deze wensen worden meteen boven in de app als label getoond zodat de je makkelijk recepten hierop kunt filteren. De recepten bevatten mooie grote overzichtsfoto's en via icoontjes is snel te zien welke voedingswaarden erin zitten en waar het recept goed voor is.

Elk recept bevat een video met instructies hoe de maaltijd in elkaar te zetten en die zijn best duidelijk. Daarnaast zijn er voedingswaarden te zien, bereidingsduur en wordt er aangegeven of het een moeilijk te bereiden gerecht is.

Naast de recepten zijn er howto's met uitleg over je bijvoorbeeld eieren kookt in de oven (?) of hoe je het perfecte biefstukje bakt. Dit zijn de zogenaamde kitchen hacks en daarvan zijn er nu zeven van in de app te vinden. Verder zijn er nog tabjes met een zoekfunctie en favorieten. Voor een profiel kun je inloggen via Facebook, je Google-account of via een Runtastic-account.

Runtasty is een mooie app maar kan een barrière opwerpen voor mensen die de Engelse taal niet goed beheersen (probeer dan deze app eens). Is dit geen probleem voor je? Dan is Runtasty een prima aanvulling op je gezonde levenswijze.

Runtasty - Healthy Recipe Book downloaden

Wil je Runtasty - Healthy Recipe Book ook eens proberen? De app is gratis en is te downloaden uit de Google Play Store door op de onderstaande knop te drukken.

Runtasty - Healthy Recipe Book

Runtasty - Healthy Recipe Book

Runtasty is een Engelstalige app met meer dan 40 door diëtisten goedgekeurde gezonde recepten waarbij speciale dieetwensen zoals glutenvrij, veganistisch o ..
adidas running: Ren en Sporten

adidas running: Ren en Sporten

adidas Running - Hardlopen en Fitness is een applicatie waarin eigenlijk alles te meten is op het gebied van hardlopen... Afstanden, routes, calorieën, snelheid, ho ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk