Instagram introduceert Albums: 10 foto's en video's per keer delen

Instagram introduceert Albums: 10 foto's en video's per keer delen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Instagram

Instagram is een populaire fotobewerkingsapp die de afgelopen maanden behoorlijk veel nieuwe mogelijkheden heeft gekregen. Nu wordt daar de mogelijkheid aan toegevoegd om per keer tot 10 foto's en video's tegelijk op Instagram te posten. Gelukkig worden deze niet allemaal apart gedeeld op het netwerk, ze komen in een album te staan waar je horizontaal doorheen kunt scrollen.

Ben je bijvoorbeeld op vakantie geweest, dan selecteer je een aantal foto's in de app. Vervolgens kan de volgorde worden aangepast en één van de filters gekozen worden die op alle foto's en video's die zijn geselecteerd, kunnen worden toegepast. Het is ook mogelijk om de foto's één voor één te bewerken. Dan nog even een omschrijving toevoegen en delen maar. Nog een mooi voorbeeld voor het maken van een Instagram Album is het stap voor stap bereiden van een cakerecept.

Aan de drie blauwe puntjes onder een bericht is te zien dat er een Album met meerdere foto's te bekijken is. De update is overigens hier nog niet zichtbaar, het kan dus even duren voordat je in Instagram meerdere foto's en video's kunt delen.

Kun je deze video niet zien? Bekijk hem dan hier.

Vorig jaar kwam het bedrijf met Instagram Stories, een Snapchat-achtige manier om foto’s en video’s voor een korte periode te delen. Zo kun je op elk gewenst moment een video of foto toevoegen aan jouw verhaal en deze delen met je vrienden. Later werden stickers en handsfreevideo aan de Stories toegevoegd. In november 2016 introduceerde het bedrijf live videostreams en verdwijnende media.

Instagram downloaden

Wil je Instagram ook eens proberen of kijken of de update al klaar staat? De app is gratis te downloaden in de Play Store door op onderstaande button te klikken.

Bron: Instagram

Instagram

Instagram

Instagram is een gratis, leuke en eenvoudige manier om prachtige foto's op je Androidtoestel te maken en te delen. Kies uit een van de verschillende, prachtige ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk