ING Mobiel Betalen voor alle klanten: contactloos betalen met je smartphone

ING Mobiel Betalen voor alle klanten: contactloos betalen met je smartphone

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Mobiel contactloos betalen

De Mobiel Betalen-app voor de ING is nu te downloaden voor iedereen die dat wil, mits jouw Androidtoestel beschikt over Android 4.4. KitKat of hoger en een NFC-chip. Kwestie van NFC aanzetten en je toestel tegen een betaalterminal houden, waarna het geld wordt afgeschreven. Daarbij hoef je niet de ING Mobile Betalen-app te openen, maar het scherm dient wel aan te staan. Bij betalingen hoger dan € 25 moet je wel een pincode invoeren en dit is ook een vereiste als je op een dag een bedrag wil uitgeven dat hoger is dan € 50. Als extra beveiligingsmogelijkheid is het ook mogelijk om in te stellen dat je altijd een pincode in moet voeren.

ING Mobiel Betalen-app

Beschikbaarheid

De applicatie is gratis te downloaden en daarna zes maanden gratis te gebruiken. Vervolgens dient de ING-klant 50 cent per maand te betalen om gebruik te mogen maken van deze dienst, maar voor studenten is dit gratis.

Bron: ING

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk