Zo ziet de donkere modus van Google Translate eruit

Zo ziet de donkere modus van Google Translate eruit

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Translate met een donker thema

Google heeft in Android 10 een systeembreed donker thema geïntroduceerd die automatisch apps donker laat kleuren. Een groot voordeel hiervan is dat je je ogen minder belast met wit licht. Tegelijkertijd springt het zuiniger om met je accu. Heel veel Google-apps kun je inmiddels gebruiken met een donkere modus (bekijk het overzicht hier) en Google Translate wordt hier nu aan toegevoegd.

De donkere modus voor Google Translate is op iPhones al beschikbaar en de eerste Androidtelefoons met een dergelijke modus voor versie 6.5 van de vertaal-app zijn nu opgedoken in Polen. De update is vermoedelijk door Google op afstand doorgevoerd omdat een aantal versie 6.5 niet bij iedereen een donkere modus laat zien.

In de screenshot hieronder zie je de huidige Google Translate en de variant met een donkere modus. De kleurstelling is ietwat vreemd en de donkergrijze achtergrond komt niet overeen met andere kleuren die Google voor zijn apps gebruikt. Het zou hier dus kunnen gaan om een test om te kijken wat het beste werkt.

Google Translate met een donker thema

Beschikbaarheid

De donkere modus voor Google Translate is zeer beperkt beschikbaar. Het kan hierbij gaan om een test en het is niet bekend of en wanneer dit donkere thema voor iedereen beschikbaar komt. Zien jullie de donkere modus in Google Translate al wel? Laat het ons dan weten via via dit e-mailadres (graag inclusief screenshot).

Google Translate

Google Translate

Google Vertalen is de vertalingsdienst van Google. Ideaal voor vakanties naar verre landen waarvan je de taal niet of nauwelijks spreekt. Google Vertalen helpt je me ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk