Realme GT Master Edition

Review

Naast de high-end Realme GT 5G (599 euro) is er ook de goedkopere Realme GT Master Edition. Deze telefoon heeft sterke specificaties voor een concurrerende prijs vanaf 349 euro.

De Realme GT Master Edition beschikt over de Snapdragon 778-processor, een krachtige chipset met 5G, en het werkgeheugen kan virtueel uitgebreid worden met 3 GB of 5 GB. Daarnaast komt de smartphone met een Super AMOLED-scherm van Samsung met een Full HD+-resolutie en een verversingssnelheid van 120 Hz. Dankzij deze hoge verversingssnelheid zien beelden er veel vloeiender uit.

De 4.300 mAh-accu van de Master Edition laadt in 32 minuten op van 0 naar 100% met de meegeleverde oplader. De Realme GT heeft verder een vingerafdrukscanner in het scherm, een NFC-chip om contactloos mee te betalen en drie camera’s aan de achterkant. Dat zijn een 64 MP hoofdlens, een 8 MP groothoeklens en een 2 MP macrolens. Je kan met deze telefoon 4K-video's opnemen en er is ondersteuning voor het nieuwe Bluetooth 5.2 en wifi 6e.

Realme GT Master Edition

Speciaal ontwerp

De Realme GT Master Edition is er in drie uitvoeringen waarvan een door de bekende Japanse industrieel designer Naoto Fukasawa is ontworpen. De designer was daarbij geïnspireerd door reizen, en dat zie je ook aan het toestel. Het ontwerp van de smartphone doet namelijk denken aan een koffer, vooral aan de achterzijde zie je dit goed. Zo, hoopt Fukasawa, denk je automatisch aan alle reizen die je hebt gemaakt als je oog valt op de realme GT Master Edition.

Ook over de kleuren van het toestel is nagedacht. Je kunt kiezen uit Daybreak Blue, die kleur is gebaseerd op het ochtendgloren en uit Luna White, welke is gebaseerd op het maanlicht. Zowel deze variant en als de Realme GT 5G komen dus met een uniek design.

Realme GT Master Edition

Realme GT Master Edition kopen

De Realme GT 5G Master Edition koop je in de kleuren Voyager Grey, Luna White, Cosmos Black.

Realme GT Master Edition

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk