Google Pixel 7 Pro specificaties

De Google Pixel 7 Pro zal de Google Pixel 6 Pro uit 2021 opvolgen als een high-end smartphone met uitstekende camera's. Er is nog niet veel over de smartphone bekend, maar we gaan ervan uit dat de Pixel 7 Pro weer over een chipset van eigen makelij beschikt, op de nieuwste Androidversie draait (Android 13), en een camera-set-up met zeer sterke beeldverwerking heeft.

Een selfiecamera onder het scherm zou tot de mogelijkheden behoren. Al weten we over dat scherm dat Google opnieuw een 6,7 Inch OLED-paneel gebruikt. Het is een LTPO-scherm met een verversinsgssnelheid tot 120Hz. De eerste renders van de telefoon zijn alvast gelekt.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Google Pixel 7 Pro

De Pixel 7 Pro krijgt als codenaam Cheetah en hij zal draaien op een tweede generatie van Googles eigen Tensor-chipset. Die komt naar verwachting ook met een verbeterde 5G-modem van Samsung-makelij: De Exynos 5300.

Google Pixel 7 Pro kopen

De Google Pixel 7 Pro verschijnt vermoedelijk, net als de voorganger, in een aantal landen. Nederland en België zitten daar waarschijnlijk niet bij. We zullen de telefoon dus via een omweg moeten aanschaffen. De telefoon wordt in september voorgesteld.

De Google Pixel 6 Pro kreeg een adviesprijs vanaf 899 euro. De Pixel 7 Pro zal ongeveer hetzelfde gaan kosten.

Populairste berichten over de Google Pixel 7 Pro

Afbeeldingen: OnLeaks

Specificaties
Camera's
Scherm en afmetingen
Schermgrootte 6,7 inch
Geheugen en opslag
Connectiviteit en sensoren

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties